Cylert


Abbott Laboratories | Cylert (Medication)


Desc:

Cylert/Pemolina este utilizat pentru tratarea narcolepsie (probleme stau treaz). Acest medicament este utilizat în managementul de deficit de atentie tulburari la copii în cazul în care alte medicamente nu sunt adecvate.

Cylert/Pemolina este indicata în Attention Deficit tulburare de hiperactivitate (ADHD). Din cauza asocierii sale cu viata în pericol insuficienta hepatica, Cylert/Pemolina nu obisnuit trebuie considerate ca prima linie de tratament pentru ADHD.

Cylert terapie ar trebui sa fie parte a unui program total de tratament care include de obicei alte masuri corective (psihologice, educationale, sociale) pentru un efect stabilizator la copiii cu un sindrom comportamentale, caracterizat prin urmatorul grup de simptome developmentally nepotrivit:moderata pâna la severa distractibility, atentie de scurta durata, hiperactivitate, labilitate emotionala si impulsivitate.

...

Side Effect:

Stomac deranjat, pierderea poftei de mâncare, scadere în greutate, insomnie, dureri de cap, ameteli sau iritabilitate poate sa apara primele zile ca organismul dvs se adapteaza la medicamente. Informati medicul dumneavoastra daca oricare dintre aceste efecte persista sau se agraveaza.

Anunta medicul imediat daca aveti experienta:miscari necontrolate ale fetei/limba/buze/ochii, convulsii, eruptii cutanate, halucinatii, îngalbenirea ochii sau pielea, febra, stomac sau dureri abdominale, urina închisa la culoare, neobisnuit oboseala. ...

Precaution:

Experienta clinica sugereaza ca la copiii psihotice, administrarea de Cylert poate exacerba simptomele de tulburare de comportament perturbari si a crezut ca. Acest medicament trebuie administrat cu precautie la pacientii cu functie renala afectata în mod semnificativ.

Functiei hepatice test ar trebui sa fie efectuate înainte de a si periodic în timpul tratamentului cu Cylert. Droguri ar trebui sa fie întrerupt daca anomalii sunt dezvaluit si confirmat prin teste de follow-up.

Siguranta si eficacitatea la copii sub vârsta de 6 ani nu au fost stabilite.

CNS stimulente, inclusiv Cylert/Pemolina, au fost raportate sa se precipite ticuri motorii si fonica si Sindromul Tourette. Prin urmare, evaluarea clinica pentru ticuri si sindromul Tourettte pe la copii si familiile lor trebuie sa preceada utilizarea stimulent medicamente.

Tratamentul medicamentos nu este indicata în toate cazurile de ADD cu hiperactivitate si ar trebui considerate numai în lumina de istorie completa si evaluarea copilului. Decizia de a prescrie Cylert ar trebui sa depinda de evaluare medic cronic si severitatea simptomelor copilului si adecvarea lor pentru lui/ei de vârsta. Baza de prescriptie medicala ar trebui sa nu depinde numai prezenta unuia sau mai multor caracteristici comportamentale.

...