Cymbalta


Eli Lilly | Cymbalta (Medication)


Desc:

Cymbalta/duloxetine este indicat pentru tratamentul de tulburare depresiva majora (MDD). Eficacitatea de Cymbalta a fost înfiintata în patru pe termen scurt si o întretinere proces la adulti. Cymbalta este indicat pentru tratamentul de tulburare de anxietate generalizata (georgescu). Eficacitatea de Cymbalta a fost înfiintata în trei pe termen scurt si o întretinere proces la adulti.

Cymbalta este indicat pentru gestionarea diabetici durerii neuropate periferice si fibromialgie si de gestionare a cronica dureri musculo-scheletice din cauza durerii cronice osteoartrita si dureri lombare cronice.

...

Side Effect:

Apel medicul dumneavoastra la o data daca aveti oricare dintre aceste efecte secundare grave, în timp ce lua Cymbalta:greata, durere în stomac superioara, mâncarime, pierderea poftei de mâncare, urina închisa la culoare, lut-colorate scaune, icter (îngalbenirea pielii sau a ochilor); sentimentul ca se putea trece; agitatie, halucinatii, febra, puls rapid, reflexele hiperactive; muschii foarte rigid (rigide), febra mare, transpiratii, confuzie, batai de inima rapide sau inegale, tremor; usor vânataie, neobisnuite sângerare; urinare dureroasa sau dificil; dureri de cap, probleme de concentrare, probleme de memorie, slabiciune, senzatie de instabile, pierderea de coordonare, lesin, sechestru, respiratie superficiala sau respiratie care opreste; sau reactie cutanata severa: -febra, durere în gât, umflarea fetei sau limbii, de arsura în ochii tai, durere, urmata de o eruptie pe piele rosie sau violet care se raspândeste (mai ales în organism fata sau superior) si provoaca aparitia de vezicule si descuamarea pielii.

Mai putin grave Cymbalta efectele secundare pot include:xerostomie; somnolenta; sentimentul obosit; greata usoara sau pierderea poftei de mâncare; sau constipatie.

Cauta imediat medicului daca aveti orice simptome de o reactie alergica grava poate include:eruptii cutanate, mâncarime/umflarea (mai ales de fata/limba/gât), ameteli severe, probleme de respiratie. ...

Precaution:

Înainte de a lua Cymbalta, talk cu furnizorul de asistenta medicala:despre toate conditiile dumneavoastra medicale, inclusiv probleme de rinichi sau de ficat, glaucom, diabet, convulsii, sau daca aveti tulburare bipolara. Cymbalta poate agrava un tip de glaucom sau diabet despre toate prescriptie si necesita prescriptie medicala medicamente.

S-a raportat o conditie viata în pericol atunci când Cymbalta a fost luata cu anumite medicamente pentru migrene, starea de spirit sau tulburari psihotice daca luati AINS antialgice, aspirina sau sânge diluanti. Utilizarea cu Cymbalta poate creste riscul de sângerare despre utilizarea alcoolului despre tensiunii arteriale. Cymbalta poate creste tensiunea arteriala.

Furnizorul de asistenta medicala ar trebui sa verificati tensiunea arteriala înainte si în timp ce lua Cymbalta daca sunt gravide sau intentioneaza sa devina gravida în timpul tratamentului, sau sunt alaptati. ...