Cystadane


Orphan Pharmaceutical | Cystadane (Medication)


Desc:

Cystadane/betaina anhidru pentru solutie orala este indicat pentru tratamentul de Homocistinuria sa scada crescute de homocisteina din sânge. Atunci când este administrat în doza orala recomandata la copii sau adulti, Cystadane actioneaza ca un donator de metil de grup în remethylation de homocisteina la metionina la pacientii cu Homocistinuria. Ca rezultat, toxice sânge nivelurile de homocisteina sunt reduse la acesti pacienti, de obicei, la 20-30 la suta sau mai putin de nivelurile de pre-tratament.

Cystadane a fost administrat concomitent cu vitamina B6 (piridoxina), vitamina B12 (cobalamina) si acid folic. Doza de obicei la pacientii adulti si pediatrie este 6 grame pe zi, administrate oral în doze divizate de 3 grame de doua ori pe zi. La pacientii pediatrici mai mica de 3 ani, doza poate fi început la 100 mg/kg/zi divizata în doua ori pe zi de doze, si apoi a crescut saptamânal de incremente de 50 mg/kg.

...

Side Effect:

Urmatoarele reactii adverse au fost raportate la pacienti în timpul postmarketing utilizarea Cystadane/betaina anhidru:anorexie, agitatie, depresie, iritabilitate, tulburare de personalitate, perturbate de somn, afectiuni dentare, diaree, glosita, greata, stomac disconfort, varsaturi, pierderea parului, urticarie, anomalii de mirosul pielii si incontinenta urinara. ...

Precaution:

câteva cazuri de edem cerebral au fost raportate secundare la hypermethioninemia severe la pacientii cu deficit de beta-sintetazei (CBS) cystathionine tratate cu Cystadane. Tratamentul cu Cystadane poate creste în continuare concentra?iile de metionina datorita remethylation de homocisteina la metionina. Edem cerebral a fost raportat la pacientii cu hypermethioninemia, inclusiv câtiva pacienti tratati cu Cystadane.

Terapia cu Cystadane ar trebui sa fie regizat de medici cunostinte în managementul de pacienti cu Homocistinuria. Majoritatea de studii de caz de Homocistinuria pacientii tratati cu betaina au fost pacienti pediatrici.

Tulburare, în forma sa cea mai severa, poate manifesta în cadrul primei luni sau ani de viata de letargie, esec pentru a prospera, întârzieri de dezvoltare, convulsii, sau optic lentila deplasare.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...