Cystagon


Orphan Pharmaceutical | Cystagon (Medication)


Desc:

Cystagon/cysteamine este utilizat pentru a trata pacientii care sufera de cistinoza nefropatie (rinichi). Cistinoza este o afectiune ereditara rara caracterizata prin acumularea de cistina în celulele corpului, care previne-l de la functioneaza corect. Acest lucru duce la probleme cu rinichii si se raspândeste în alte parti ale corpului, inclusiv ochii, unele glande (tiroida, gonade, pancreas), sistemului nervos central, muschi si ficat. crestere lenta, caracterizat de statura mica, este un simptom de starea. Medicamentul poate fi obtinut doar pe baza de prescriptie medicala.

...

Side Effect:

efectele secundare sunt în principal asociat cu sistemul digestiv. Cele mai frecvente efecte secundare sunt anorexie (lipsa poftei de mâncare), varsaturi, greata (senzatie de rau), letargie (consum redus de energie) si Pirexie (febra).

Cauta imediat medicului daca aveti orice simptome de o reactie alergica grava poate include:eruptii cutanate, mâncarime/umflarea (mai ales de fata/limba/gât), ameteli severe, probleme de respiratie. ...

Precaution:

Pacientii care pot fi hipersensibil/alergic la cysteamine sau la oricare dintre celelalte ingrediente, sau penicilamina nu trebuie sa utilizati Cystagon.

De asemenea, acest medicament nu trebuie utilizat la femeile care alapteaza sau pentru femeile care sunt sau ar putea fi insarcinata (mai ales în primele trei luni ale sarcinii) daca nu este în mod clar este necesar administrare. ...