Cysteamine - oral


Unknown / Multiple | Cysteamine - oral (Medication)


Desc:

Cysteamine este folosit pentru a preveni daune care pot fi cauzate de acumularea de cristale de cistina în organe precum rinichii. Acest medicament actioneaza prin eliminarea cistina suplimentar la celulele din organism.

...

Side Effect:

Simptomele includ greata, varsaturi, febra, pierderea poftei de mâncare, oboseala, somnolenta, si pot sa apara diaree.

Spuneti imediat medicului dumneavoastra daca oricare dintre aceste putin probabil, dar grave efecte secundare apar:mentale/starea de spirit modificari (e. g. depresie), somn profund, convulsii, neobisnuit oboseala, dureri de cap, ascultarea problemelor (e. g. zumzet/zgomote în urechi), ameteala, ochi/viziune probleme (e. g. vedere încetosata, pierderea vederii, durere oculara), pielii probleme (e. g. subtierea pielii, vergeturi, sângerare violet patch-uri pe coate), osoase probleme (e. g. osului/comun/spate durere, dureri de picior, rupt oase).

Cauta imediat medicului daca oricare dintre aceste reactii adverse rare, dar foarte grave apar:black/sângeroase scaune, dureri de stomac/abdominale, voma, care arata ca motive de cafea. Cysteamine frecvent poate provoca o eruptie care nu pot fi grave. Cu toate acestea, nu poate fi capabil de a spune ca în afara de o eruptie de rare, care ar putea fi un semn de o reactie severa. Cauta imediat medicului daca dumneavoastra sau copilul dumneavoastra se dezvolta orice eruptie.

Un foarte grava reactie alergica la acest medicament este rar. Totusi, cauta imediat medicului daca observati orice simptome de o reactie alergica grava, inclusiv:eruptii cutanate, mâncarime/umflarea (mai ales de fata/limba/gât), ameteli severe, probleme de respiratie. ...

Precaution:

Spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca sunteti alergica sa penicilamina sau daca aveti orice alte alergii. Acest produs poate contine ingrediente inactive, care poate provoca reactii alergice sau alte probleme.

Înainte de a utiliza acest medicament, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului copilul dumneavoastra sau va istoricul medical, în special de:boli de ficat, probleme de stomac/intestin (e. g. sângerare, ulcere).

Acest medicament va poate face ametit sau somnoros. Nu conduce, folositi utilaje, sau face orice activitate care necesita vigilenta pâna când sunteti sigur ca puteti efectua astfel de activitati în conditii de siguranta. Limita de bauturi alcoolice.

În timpul sarcinii, acest medicament ar trebui sa fie utilizat numai atunci când în mod clar este necesar. Nu se stie daca acest medicament trece în laptele matern. Aceasta ar putea avea efecte nedorite asupra unui copil care alapteaza. ...