Cytarabine - injection


Bedford Laboratories | Cytarabine - injection (Medication)


Desc:

Cytarabine este un cancer de medicamente care interfereaza cu cresterea si raspândirea celulelor canceroase din organism. Cytarabine este utilizat pentru a trata anumite tipuri de leucemie (cancer de sânge). Cytarabine este, de asemenea, utilizat pentru a trata leucemia asociate cu meningita.

Acest medicament se administreaza de obicei prin injectare într-o vena ca regia de catre medicul dumneavoastra. Acesta poate fi, de asemenea, dat de alte metode de injectie în functie de starea dumneavoastra de sanatate. Doza se bazeaza pe conditie medicala, dimensiunea corpului, si raspunsul la terapie. Daca va dau acest medicament pentru tine la domiciliu, invata toate pregatirea si instructiuni de utilizare la dumneavoastra profesionale de sanatate. Înainte de a utiliza, verifica acest produs vizual pentru particule sau decolorare. În cazul în care fie este prezenta, utilizati lichid. Aflati cum pentru a stoca si aruncati materiale medicale în conditii de siguranta. Exceptia cazului în care medicul dumneavoastra va recomanda altfel, bea multe lichide în timp ce utilizati acest medicament. Aceasta ajuta rinichii elimina droguri din corpul dumneavoastra si va poate ajuta sa evita unele dintre efectele secundare.

...

Side Effect:

Acest medicament poate provoca grave boli de sânge (rar fatal) (supresia maduvei osoase, ceea ce duce la anemie, numar scazut de globule albe si trombocite). Probleme cu ficatul, de asemenea, pot aparea. Medicul dumneavoastra va va monitoriza îndeaproape de aceste efecte secundare.

Spuneti imediat medicului dumneavoastra daca va dezvolta orice semne de infectie (e. g. febra, frisoane, persistente dureri în gât), neobisnuit oboseala, usor vânataie sau sângerare, greata, varsaturi, diaree, stomac/dureri abdominale, urina închisa la culoare, îngalbenirea ochi/piele, sau gura rani. ...

Precaution:

Cytarabine poate provoca efecte secundare grave pe creier sau de sistemul nervos central, care nu pot fi reversibile. Cytarabine se administreaza de obicei cu un medicament de steroizi pentru a diminua aceste efecte secundare. Discutati cu medicul dumneavoastra despre riscurile si beneficiile de a utiliza acest medicament. Nu utilizati cytarabine daca sunteti gravida. Aceasta ar putea dauna copilului nenascut.

Înainte de a primi cytarabine, spuneti medicului dumneavoastra daca aveti o tulburare de sechestru sau o istorie de cap de prejudiciu sau creier tumoare. Cytarabine poate reduce sânge celule care ajuta organismul sa lupte împotriva infectiilor. Sânge poate fi necesar sa fie testate frecvent. Evita sa fie lânga oamenii care sunt bolnavi sau au infectii. Evita activitati care poate creste riscul de sângerare prejudiciului.

Spuneti medicului dumneavoastra imediat daca va dezvolta semne de infectie. Nu primesc un vaccin viu, în timp ce va sunt tratate cu cytarabine. Vaccin viu nu pot lucra, de asemenea în aceasta perioada, si poate nu complet a va proteja de boli.

...