Cytogam


CSL Limited | Cytogam (Medication)


Desc:

Cytogam este indicat pentru profilaxia bolilor citomegalovirus asociate cu transplant de rinichi, pulmonar, ficat, pancreas, si inima. În transplanturi de aceste organe decât rinichi la CMV donatori seropozitivi în beneficiarii seronegativ, CMV-IGIV profilactic trebuie considerate în combinatie cu ganciclovir.

CMV este cea mai frecventa cauza de infectie care apar dupa orice transplant de organe solide, contribuind semnificativ la morbiditatea si mortalitatea în cazul transplanturilor de organe. CMV poate provoca pneumonie severa si alte organe complicatii legate de boala invaziva, care, daca nu cu succes tratate, pot duce la insuficienta de organ. CMV, de asemenea, a fost dovedit a provoca infectii bacteriene si fungice crescut, si a fost asociata cu un risc crescut de respingere a organului transplantat.

...

Side Effect:

Cresteri în ser creatinina si sânge uree azotul (BUN) au fost observate cât mai curând una la doua zile dupa IGIV perfuzie. Progresia oligurie sau anurie care necesita dializa a fost observata.

Reactii minore, cum ar fi înrosirea fetei, frisoane, crampe musculare, dureri de spate, febra, greata, varsaturi, artralgii, si respiratie suieratoare au fost cele mai frecvente reactii adverse observate în timpul studiilor clinice de Cytogam (Citomegalovirus imun globulina intravenoasa umane). ...

Precaution:

Cytogam este contraindicat la persoanele cu antecedente de o reactie severa prealabila asociate cu administrarea de acest lucru sau alte preparate de imunoglobulina umana si la persoanele cu deficit de imunoglobulina selectiva A care au cunoscut anticorpi iga.

Imun produse globulina intravenoasa (uman) au fost raportate a fi asociate cu disfunctie renala, insuficienta renala acuta, nefroza osmotic si moarte.

Pacienti predispusi la insuficienta renala acuta includ pacientii cu orice grad de preexistente insuficienta renala, diabet zaharat, vârsta mai mare decât 65, depletia de volum, sepsis, paraproteinemia sau pacientii care primesc medicamente nefrotoxice cunoscut. În special în astfel de pacienti, IGIV produse se administreaza la concentra?iile minim disponibil si rata minima de perfuzie este posibil.

Creste în ser creatinina si sânge uree azotul (BUN) s-au observat cât mai curând una la doua zile dupa IGIV perfuzie. Progresia oligurie sau anurie care necesita dializa a fost observata.

Cytogam este derivat din plasma umana. Riscul de transmitere a agen?ilor infec?io?i, inclusiv virusi si, teoretic, agentul bolii Creutzfeldt - Jakob (BCJ), nu poate fi complet eliminate.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...