Cytomel

GlaxoSmithKline | Cytomel (Medication)

Desc:

Cytomel/liothyronine este utilizat pentru a trata tiroide underactive (hipotiroidism). Acesta înlocuieste un hormon care este produs în mod normal de glanda tiroida. Nivelurile scazute tiroidiene pot aparea în mod natural sau când glanda tiroida este ranit de radiatii/medicamente sau îndepartat prin interventie chirurgicala. Este important sa aiba un nivel adecvat de hormon tiroidian in sange pentru a mentine normale de activitate mentala si fizica.

Acest medicament este, de asemenea, folosit pentru scaderea functiei tiroidiene în anumite boli precum extinsa glandei tiroide (gusa) si Tiroidita lui Hashimoto. Este de asemenea folosit pentru a testa tiroidian de activitate. Liothyronine este un hormon sintetice, care înlocuieste organismului naturale hormoni tiroidieni (T3).

...


Side Effect:

Efectele secundare pot include:hipertensiune arteriala (hipertensiune arteriala); un ritm cardiac rapid (tahicardie); un ritm cardiac neregulat (aritmie); insuficienta cardiaca, dureri în piept sau un atac de cord; inima palpitatii; un apetit crescut, împreuna cu pierderea în greutate; senzatie de cald tot timpul si crescut transpiratie; febra; hiperactivitate, nervozitate, anxietate sau iritabilitate; insomnie; schimbari emotionale; tremor sau slabiciune musculara; respiratie dificila sau dureroase; diaree, varsaturi sau crampe abdominale (stomac crampe); pierderea parului; înrosirea fetei. ...


Precaution:

Înainte de a lua Cytomel/liothyronine, spuneti medicului dumneavoastra daca aveti orice tip de alergii. Consultati medicul sau farmacistul daca aveti:scaderea functiei glandei suprarenale, boli de rinichi (e. g. nefroza), hormon hipofizar scazut (e. g. hypopituitarism), scazut de testosteron (e. g. hipogonadism), tiroida hiperactiva (hipertiroidism).

Înainte de a utiliza acest medicament, spuneti medicului dumneavoastra va istoricul medical, în special de:boli de inima (e. g. angina pectorala, hipertensiunii arteriale, insuficienta cardiaca, batai neregulate ale inimii, atac de cord), diabetul zaharat (diabet zaharat) de zahar, diabetul zaharat (diabet insipid), pe termen lung severa subactiva tiroidian (e de apa. g. Mixedem).

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...

You can connect with us directly at anytime

You can connect with us through any social network (LinkedIn, Facebook, X/Twitter) - or else Easy & Quick way to connect via email us at « contact@iValueHealth.NET ».