Cytotec


Pfizer | Cytotec (Medication)


Desc:

Cytotec/misoprostol este utilizat pentru a preveni ulcere de stomac, în timp ce luati AINS, cum ar fi aspirina, ibuprofen sau naproxen. Cytotec este utilizat în asociere cu un alt medicament numit mifepristone pentru a termina o sarcina (avort). Acest medicament poate fi utilizat pentru a ajuta cu nastere doar la momentul livrarii ca în maturare de col uterin si inductie a fortei de munca si pentru tratamentul de sângerari severe dupa livrare. Reduce acidul din stomac si înlocuieste protectie substante în stomac care sunt inhibate de medicamente antiinflamatoare nesteroidiene (AINS) si aspirina.

Ia acest medicament ca regia de catre medicul dumneavoastra pentru starea dumneavoastra. Doza se bazeaza pe conditie medicala si raspunsul la tratament. Cresterea dozei sau frecventa fara sfatul medicului dumneavoastra.

...

Side Effect:

Efectele secundare cele mai frecvente cauzate de Cytotec sunt:varsaturi; meteorism abdominal; constipatie; dureri de cap; sau crampe menstruale, spotting sau crescut sau neregulate de menstruatie. Sunati-va medicului daca oricare dintre acestea persista sau se agraveaza.

Partea mai grave efecte nevoie de îngrijiri medicale imediat si includ:o reactie alergica – eruptii cutanate, mâncarime, dificultati de respiratie, de închidere în gât, umflarea buzelor, limbii, fetei sau urticarie; ameteli severe, a scazut cantitatea de urina, mentale sau schimbari de dispozitie, slabiciune musculara, lent sau batai neregulate ale inimii. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca sunteti alergic la ea, la alte medicamente, sau daca aveti orice alte alergii. Spuneti medicului dumneavoastra daca utilizati alt medicament si daca au sau au avut vreodata oricare dintre urmatoarele conditii:stomac sau boli intestinale ca boli inflamatorii intestinale, factorii de risc pentru rupturi uterine, atunci când acest medicament este utilizat vaginal prealabila livrare cezariana, chirurgie uterine, cinci sau mai multe sarcini anterioare.

Deoarece Cytotec poate provoca ameteli si somnolenta, nu conduce vehicule si de a folosi utilaje grele pâna când sunteti sigur ca aveti posibilitatea sa efectuati aceasta activitate în conditii de siguranta.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandata pentru a utiliza acest medicament pentru a preveni ulcere stomacale din cauza posibila rau un copil nenascut. ...