Alamast


Vistakon Pharmaceuticals | Alamast (Medication)


Desc:

Alamast este un medicament anti-alergice. Acesta inhiba procesele din organism care cauzeaza simptome alergice dupa expunerea la un alergen. Alamast este utilizat pentru a trata simptomele oculare (ochi) afectiuni alergice, cum ar fi mâncarime. Alamast pot fi, de asemenea, utilizate în scopuri altele decât cele mentionate în acest ghid de medicatie.

...

Side Effect:

Efectele secundare cele mai frecvente sunt:Cefalee, rinoree, ochi de arsura/disconfort, sentimentul ca în cazul în care ceva este în ochi, sau ochi uscat se poate produce. Daca oricare dintre aceste efecte persista sau se agraveaza, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului prompt.

Cauta imediat medicului daca observati oricare dintre urmatoarele simptome de o reactie alergica grava:eruptii cutanate, mâncarime/umflarea (mai ales de fata/limba/gât), ameteli severe, probleme de respiratie. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza Alamast, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca aveti orice tip de alergii. Acest produs poate contine ingrediente inactive (cum ar fi conservan?ii ca clorura de lauralkonium), care poate provoca reactii alergice sau alte probleme.

Înainte de a utiliza acest medicament, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului istoricul medical. Dupa ce aplicati acest medicament, viziunea ta poate deveni încetosata temporar. Nu conduce, folositi utilaje, sau face orice activitate care necesita o viziune clara pâna când sunteti sigur ca puteti efectua astfel de activitati în conditii de siguranta.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...