Dabigatran

Boehringer Ingelheim | Dabigatran (Medication)

Desc:

Dabigatran este într-o clasa de anticoagulant (mai subtire de sânge) medicamente numit inhibitori de trombinei directe. Dabigatran este utilizat pentru a preveni accidente vasculare cerebrale sau cheaguri de sânge grave la persoanele care au fibrilatie atriala (o afectiune în care inima bate neregulat, creste sansa de cheaguri formeaza în organism, si, eventual, provoaca contururi) fara boli de valve cardiace. Acesta actioneaza prin prevenirea cheagurilor de sânge la formarea în organism.

Acesta este studiata pentru diferitele indicatii clinice si în unele cazuri, acesta ofera o alternativa la warfarina ca preferat administrate pe cale orala anticoagulant (mai subtire de sânge), deoarece nu necesita teste frecvente de sânge pentru raportul international normalizat (INR) monitorizarea în timp ce ofera rezultate similare în termeni de eficacitate.

Dabigatran vine ca o capsula sa ia de gura. Acesta este de obicei luate cu sau fara alimente de doua ori pe zi. Ia dabigatran la în jurul ori acelasi în fiecare zi. Urma?i instruc?iunile de pe eticheta de baza de prescriptie medicala cu atentie, si cere medicului dumneavoastra sau farmacistului pentru a explica orice parte nu înteleg. Ia dabigatran exact ca regia. Nu luati mai mult sau mai putin de ea sau ia-o de mai multe ori prescrise de medicul dumneavoastra. ...


Side Effect:

Spuneti medicului dumneavoastra daca oricare dintre aceste simptome sunt severe sau nu dispar:stomac durere; arsuri la stomac; greata.

Reactii adverse hematologice au includ intraoculare, intracraniene, intraspinal sau intramusculara cu sindrom de compartiment, sângerare retroperitoneale, artroscopica sângerare sau sângerari Pericardice. Hemoragie intracraniana incluse intracerebrala (accident vascular cerebral hemoragic), subarahnoidian, si subdural sângerari.

Efecte secundare gastro-intestinale au inclus dispepsia (inclusiv dureri abdominale superioare, durere abdominala, disconfort abdominal, si disconfort epigastric) si gastrita-ca simptome (inclusiv GERD, esofagita, gastrita eroziva, gastric hemoragie, gastrita hemoragica, hemoragic gastrita eroziva si ulcer gastro-intestinale).

Hipersensibilitate reactii adverse au inclus urticarie, eruptii cutanate si prurit, edem alergic, reactie anafilactica si soc anafilactic. ...


Precaution:

Înainte de a utiliza dabigatran informeaza medicul dumneavoastra si farmacistului daca aveti orice tip de alergii. Spuneti medicului dumneavoastra si farmacistului ce prescriptie si necesita prescriptie medicala medicamente, vitamine, suplimente nutritive, si produse naturiste luati sau intentionati sa ia.

Informati medicul dumneavoastra daca ati observat recent orice neobisnuit vânataie sau sângerare. Medicul dumneavoastra va poate spun sa nu luati dabigatran.

Spuneti medicului dumneavoastra daca sunteti 75 de ani sau mai în vârsta; Daca aveti sau ati avut vreodata o problema de sângerare, sângerare sau un ulcer în stomac sau intestinul; sau boli de rinichi.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...

You can connect with us directly at anytime

You can connect with us through any social network (LinkedIn, Facebook, X/Twitter) - or else Easy & Quick way to connect via email us at « contact@iValueHealth.NET ».