Dacarbazine - injection


Unknown / Multiple | Dacarbazine - injection (Medication)


Desc:

Dacarbazinei injectabila este indicata în tratamentul melanomului metastatic maligne. În plus, Dacarbazinei pentru injectare, de asemenea, este indicat pentru boala Hodgkin ca terapie secundar-linie atunci când este utilizat în combinatie cu alti agenti eficiente. Este un medicament chimioterapie cancer, care este utilizat singur sau cu alte medicamente pentru a încetini sau a opri cresterea celulelor canceroase. ...

Side Effect:Reactii adverse frecvente ale Dacarbazinei - injectie includ:supresia maduvei osoase, greata, varsaturi, diaree, febra, dureri musculare, oboseala, facial înrosirea fetei, durere-a lungul venelor injectate.

Reactii adverse mai putin frecvente de Dacarbazinei - injectie includ:scazut de celule albe, încetosarea vederii, pierderea parului, confuzie, dureri de cap, eruptii cutanate, crescut sensibilitatea pielii la lumina, convulsii.

...

Precaution:

Înainte de utilizarea acestui medicament fi sigur sa informeze medicul de orice conditii medicale sau alergii aveti, orice medicamente luati, indiferent daca sunteti gravida sau alaptati, si orice alte fapte importante despre sanatatea ta. Acesti factori pot afecta cum ar trebui sa utilizati acest medicament.

Pot sa apara reactii alergice, inclusiv dificultate de respiratie sau umflarea gâtului si gurii, cu acest medicament. Acest medicament poate reduce numarul de celule de trombocite din sânge. Trombocite de ajutor sânge cheag, si un deficit ar putea face sa sângereze mai usor. Simptomele pot include negru si zabovi scaune, sânge în urina, usor vânatai sau reduceri care nu se va opri sângerarea si este foarte recomandat sa contactati medicul dumneavoastra imediat, daca le-ati.

Precum si uciderea celulelor canceroase, acest medicament poate reduce numarul de celule care lupta impotriva infectiilor din organism (celule albe din sânge). Evita contactul cu oameni care au infectii contagioase si spuneti medicului dumneavoastra daca veti începe sa observati semne de o infectie, febra sau frisoane.

Acest medicament poate afecta rinichii si functia hepatica. Medicul dumneavoastra va va monitoriza pentru acest lucru cu teste de sânge.

Nu exista studii adecvate de utilizare ale acestui medicament de catre femeile gravide. Acest medicament nu trebuie administrat în timpul sarcinii. Daca ramâneti gravida în timp ce primesc acest medicament, adresati medicului dumneavoastra imediat. Nu se stie daca Dacarbazinei trece în laptele matern. Daca sunteti o mama Alaptarea si se administreaza acest medicament, poate afecta copilul. ...