Daclizumab - injection


Hoffmann–La Roche | Daclizumab - injection (Medication)


Desc:

DACLIZUMAB-injection este o imunosupresoare, un anticorp monoclonal utilizate pentru a preveni utilizate pentru a preveni respingerea de organe de transplant. Este folosit cu alte medicamente pentru a preveni respingerea în transplant.

Acest medicament este dat de injectare într-o vena de un cadru medical, într-un spital sau cabinet medical.

...

Side Effect:

Cel mai frecvent, greata, varsaturi, constipatie sau diaree pot sa apara în timpul utilizarii acestui medicament. Alte mai putin grave sunt:probleme de somn, dureri de cap, încetosata, acnee, depresie, anxietate, transpiratii, dureri musculare, dureri de spate, crampele de picioare. Daca oricare dintre acestea persista sau se agraveaza, sunati-va medicului.

Opriti utilizarea Daclizumab în cazul în care oricare dintre urmatoarele reactii adverse severe apar:reactii alergice - urticarie; mâncarime; eruptii cutanate; probleme de respiratie; etanseitatii în piept; umflarea buzelor, limbii si gâtului; dureri în piept, neregulate sau rapide ale inimii, febra, tremura frisoane, dureri în gât, dificultati de respiratie, tuse, respiratie suieratoare, ameteli, umflarea mâinilor sau picioarelor, slow vindecarea de rani, sânge în urina, scaderea urina de iesire. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca sunteti alergic la ea, la alte medicamente, sau daca aveti orice alte alergii. Spuneti medicului dumneavoastra daca utilizati alt medicament si daca au sau au avut vreodata oricare dintre urmatoarele conditii:boli hepatice, infectii grave, sau cancer.

În timp ce lua Daclizumab nu este recomandat sa aiba immunizations sau vaccinari fara acordul medicului dumneavoastra. De asemenea, evita contactul cu boli contagioase.

Precautie este necesara la copii si persoanele în vârsta în timp ce utilizati acest medicament. În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandata utilizarea Daclizumab fara sfatul medicului. ...