Dailyhist - 1


Novartis | Dailyhist - 1 (Medication)


Desc:

Dailyhist - 1 contine clemastine substante active si actioneaza prin blocarea o anumita substanta naturala (histamina) care face corpul tau în timpul o reactie alergica. Clemastine este un antihistaminic care utilizat pentru a ameliora simptomele de alergii, febra fânului si rece comune. Aceste simptome includ eruptii cutanate, apatos ochii, Râios ochii/nasul/gât/pielii, tuse, curgerea nasului si stranut.

Ia forma comprimat sau lichid de gura cu sau fara alimente. Urmati instructiunile de dozare pe eticheta, sau de a lua ca regia de catre medicul dumneavoastra. Acest medicament poate fi luate cu alimente sau lapte daca stomac deranjat apare.

...

Side Effect:

Spuneti imediat medicului dumneavoastra daca oricare dintre aceste putin probabil, dar grave efecte secundare apar:mentale/starea de spirit modificari (e. g. halucinatii, iritabilitate, nervozitate), apel în urechi, probleme urinare. Somnolenta, ameteli, dureri de cap, constipatie, stomac deranjat, vedere încetosata, probleme de mers pe jos/neîndemânare, sau gura/nas/gât uscat poate aparea. Aceste efecte pot scadea ca organismul dvs se adapteaza la medicamente. ...

Precaution:

Acest medicament poate face sa va ametit sau somnolent sau provoca încetosata. Nu conduce, folositi utilaje, sau face orice activitate care necesita vigilenta sau viziune clara pâna când sunteti sigur ca puteti efectua astfel de activitati în conditii de siguranta. Limita utilizarea de alcool si anumite alte medicamente care provoca somnolenta.

Copiii pot fi mai sensibile la efectele antihistaminice. La copiii mici, acest medicament poate provoca agitatie/emotie în loc de somnolenta.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...