Dalfampridine


Biotecnol | Dalfampridine (Medication)


Desc:

Dalfampridine poate fi utilizat singur sau cu alte medicamente care controleaza simptomele de scleroza multipla (MS). Dalfampridine este într-o clasa de medicamente numite blocante ale canalelor de potasiu. Acesta actioneaza prin consolidarea semnalele trimise de catre creier prin intermediul nervilor care au fost afectate de MS.

Dalfampridine este utilizat pentru a îmbunatati mers pe jos în oameni care au scleroza multipla (MS; o boala în care nervii nu functioneaza în mod corespunzator si poate provoca slabiciune, senzatie de amorteala, pierderea de coordonare musculara, si probleme cu viziune, vorbire si controlului vezicii urinare).

...

Side Effect:

Efectele secundare frecvente pot include:dificultatea de adormire sau de sedere adormit; ameteli; dureri de cap; greata; arsuri la stomac; constipatie; slabiciune; spate durere; dificultate cu echilibru; recidiva de scleroza multipla; arsura, furnicaturi sau mâncarime a pielii; durere sau iritare in nas sau gât. ...

Precaution:

Înainte de a lua dalfampridine spune medicul dumneavoastra si farmacistului daca aveti orice tip de alergii. Informati medicul dumneavoastra si farmacistului ce baza de prescriptie medicala si medicamente fara prescriptie medicala, vitamine, suplimente nutritive, si produse din plante luati sau intentionati sa ia.

Spuneti medicului dumneavoastra daca ati avut vreodata un atac de apoplexie si daca aveti boala de rinichi. Medicul dumneavoastra va va spune, probabil, nu sa luati dalfampridine. Spuneti medicului dumneavoastra daca ati avut vreodata o anormale electroencefalograma (EEG, un test care masoara activitatea electrica a creierului).

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...