Dalgan


AstraZeneca | Dalgan (Medication)


Desc:

Delia/dezocine este un analgezic narcotice, utilizat pentru a trata moderata pâna la severa durere. Acesta este un analgezic opioid legate de pentazocina, cu un profil similar cu efecte care includ analgezic de actiune si de euforie la doze mici, dar produce disforie si halucinatii la doze mari, cel mai probabil datorita actiunii la receptorii opioizi.

...

Side Effect:

Efectele secundare frecvente pot include:greata, varsaturi, uscat gura, transpiratie, înrosirea fetei, dureri, somnolenta, mâncarime, iritatie de site-ul injectie, delir sau ameteli. Daca aceste simptome persista sau se agraveaza, informeaza medicul dumneavoastra prompt.

Anunta medicul dumneavoastra daca va dezvolta:lent/superficiala de respiratie, dureri toracice, batai neregulate ale inimii, anxietate, confuzie. Simptomele de supradozaj includ rece si umed si rece piele, confuzie, nervozitate sau agitatie severe, convulsii (convulsii), ameteli severe, somnolenta severa, scaderea tensiunii arteriale, indicati elevii de ochii, emotie lent, lent sau probleme de respiratie si severa slabiciune. ...

Precaution:

Spuneti medicului dumneavoastra va istoricul medical, în special de:probleme renale, boli hepatice, boli pulmonare, astm, probleme urinare, boli de creier, boala vezicii biliare, traumatism cranian recent, alergii (în special droguri alergii).

Utilizati prudenta efectueaza sarcini care necesita vigilenta de conducere sau utilizând utilaje. Bauturi alcoolice poate adauga la ameteli/somnolenta efectele acestui medicament.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...