Dalteparin injection


Pharmacia & Upjohn Company | Dalteparin injection (Medication)


Desc:

Dalteparin este un tip de heparina, si functioneaza ca un anticoagulant, commonly chemare un sânge mai subtire. Dalteparin este utilizat împreuna cu aspirina pentru a preveni complicatii vas de sânge la persoanele cu anumite tipuri de atac de cord sau angina pectorala. Dalteparin este, de asemenea, utilizat pentru a preveni un tip de cheag de sânge numit tromboza venoasa profunda (TVP), care poate duce la formarea cheagurilor de sânge în plamâni, afectiune cunoscuta ca embolie pulmonara.

Acest medicament este injectat sub piele de un profesionist de asistenta medicala într-un spital sau cabinet medical.

...

Side Effect:

Mai putin grave efecte secundare includ durere, roseata sau umflarea în cazul în care medicamentul a fost injectat. În cazul în care acestea persista sau se înrautatesc, sunati-va medicului.

Încetati sa utilizati acest medicament si de a obtine ajutor medical daca vreuna dintre urmatoarele reactii adverse grave apar:o reactie alergica – eruptii cutanate, mâncarime, dificultati de respiratie, de închidere în gât, umflarea buzelor, limbii, fetei sau urticarie; neobisnuite sângerare (nas, gura, vagin sau rect), sângerare de la rani sau AC injectii, orice sângerare care nu se va opri; usor vânataie, violet sau rosu indicati pete sub piele; culoare a pielii, senzatie zapacit sau scurt de respiratie, rapida a ritmului cardiac, probleme de concentrare; negru sau sângeroase scaune, tuse cu sânge sau voma care arata ca motive de cafea; amorteala, furnicaturi sau slabiciune musculara (în special în al tau picioare si picioarele); pierderea de circulatie în orice parte a corpului; Sudden slabiciune, dureri de cap severe, confuzie, sau probleme cu discursul, viziune sau echilibru; sau probleme de respiratie. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca aveti orice tip de alergii. Spuneti medicului dumneavoastra daca utilizati alt medicament si daca au sau au avut vreodata oricare dintre urmatoarele conditii:Valve cardiace artificiale, tulburari de sângerare sau de sânge, anumite probleme de ochi ca hipertensivi sau retinopatia diabetica, severa necontrolata hipertensiune arteriala, infectie de inima, boli de rinichi, boli hepatice, scazut trombocitelor conteaza dupa tratamentul de heparina anterior, anumite stomac sau probleme intestinale, cum ar fi active sau recente ulcere, accident vascular cerebral, recente proceduri spinarii sau punctie, recente ochi, creier sau maduva spinarii chirurgie.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...