Damiana


Unknown / Multiple | Damiana (Medication)


Desc:

Utilizarea damiana în setarile culturale si traditionale pot diferi de la conceptele acceptate de medicina de Vest curent. Atunci când se analizeaza utilizarea de suplimente pe baza de plante, consultarea cu asistenta medicala primara profesionale este recomandabil. În plus, consultarea cu un medic instruit în utilizarea de suplimente de sanatate pe baza de plante pot fi benefice, si coordonare de tratament printre toate de sanatate furnizorii implicate poate fi avantajoasa.

Damiana este, de asemenea, cunoscut ca Turnera diffusa, Mexican damiana, batrâna pe matura si herba de la pastora. Damiana a fost folosit ca un afrodisiac, pentru a trata dureri de cap, si pentru a ajuta la controlul bed umezire.

...

Side Effect:

Desi rare, reactii alergice la damiana pot aparea. Încetati sa luati damiana si cauta îngrijiri medicale de urgen?a, daca aveti simptome de o reactie alergica grava, inclusiv dificultati de respiratie; închidere de pe gât; umflare a buzelor, limbii, sau a fetei; sau urticarie.

Alte reactii adverse mai putin grave nu au fost raportate, desi ele pot sa apara. Discutati cu medicul dumneavoastra despre orice efect secundar care pare neobisnuit sau care este deosebit de neplacut. ...

Precaution:

Nu luati damiana fara prima vorbesc cu medicul dumneavoastra daca luati un medicament pentru a trata diabetul sau pentru a controla nivelul zaharului din sânge, cum ar fi insulina, glipizide, glyburide, tolbutamide, metformina, acarbose, troglitazone, pioglitazone, rosiglitazone si altele, au o istorie de cancer de sân; au o tulburare de psihiatrie mania sau schizofrenie; au boala Alzheimer; sau au boala Parkinson.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...