Alatrofloxacin - injection

Pfizer | Alatrofloxacin - injection (Medication)

Desc:

Alatroflacin este o fluoroquinolone antibiotic utilizat pentru a trata serios si viata- sau -nivelul membrelor-pericol de infectare. Alatrofloxacin ucide anumite bacterii sau opreste cresterea lor. Se trateaza infectii severe de sânge, zona pelvina, piele, si plamânii.

Continua sa utilizati acest medicament pâna când suma totala prevazuta este terminat, chiar daca simptomele dispar dupa câteva zile. Oprirea medicamente prea devreme poate permite bacteriilor sa continue sa creasca rezultand o recidiva a infectiei.

...


Side Effect:

Efecte secundare mai putin grave, care doar au nevoie de ajutor medical daca acestea persista sau se agraveaza ia sunt:ameteli, greata sau suparator de stomac, schimbare în senzatie de gust, constipatie sau diaree, dureri de cap sau durere la locul injectarii.

Mai multe efecte adverse rare sau mai putin frecvente includ:confuzie, convulsii, dificultati de respiratie, halucinatii, sensibilitate crescuta a soarelui, comun, dureri musculare sau tendon, cosmaruri, roseata, vezicule, peeling sau relaxarea pielii, inclusiv in interiorul gurii, diaree severa sau apos, piele eruptii cutanate, mâncarime, umflarea fetei sau gâtului, tremur sau agitatie, viziune modificari, varsaturi sau îngalbenirea pielii.

În cazul putin probabil aveti o reactie alergica la acest medicament, solicite imediat asistenta medicala. Simptome de o reactie alergica include:eruptii cutanate, mâncarime, umflatura, lesin, probleme de respiratie. ...


Precaution:

Înainte de a lua acest medicament, spuneti medicului dumneavoastra daca sunteti alergic la Alatrofloxacin, fluorochinolone de antibiotice, alimente, coloranti sau conservanti.

Înainte de a utiliza Alatrofloxacin spuneti medicului dumneavoastra daca aveti sau au avut vreodata oricare dintre urmatoarele conditii:arteroscleroza, boli de ficat, expunerea prelungita la soare ca lucru în aer liber, convulsii (convulsii), probleme de stomac, mai ales colita, accident vascular cerebral.

Nu este recomandat pentru a conduce vehicule sau de a folosi utilaje grele, în timp ce utilizati acest medicament pâna când sunteti sigur ca aveti posibilitatea sa efectuati aceasta activitate în conditii de siguranta.

În timpul sarcinii sau alaptarii nu utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...

You can connect with us directly at anytime

You can connect with us through any social network (LinkedIn, Facebook, X/Twitter) - or else Easy & Quick way to connect via email us at « contact@iValueHealth.NET ».