Danaparoid - injection


Unknown / Multiple | Danaparoid - injection (Medication)


Desc:

Danaparoid este utilizat pentru prevenirea cheagurilor de sânge daunatoare, în special la pacientii care au avut sau au o reactie anumite rau heparina. Prevenind de sânge daunatoare cheaguri ajuta la reducerea riscului de un atac de cord sau accident vascular cerebral.

Acest medicament este dat prin injectare sub piele (subcutanat) de o îngrijire a sanatatii profesionale, de obicei, de doua ori zilnic urmatoarele chirurgie. Este important pentru a schimba locul injectarii adesea pentru a limita iritare. Pentru anumite conditii, acest medicament poate fi injectat direct într-o vena de un cadru medical.

...

Side Effect:

Un foarte grava reactie alergica la acest medicament este rar. Totusi, cauta imediat medicului daca observati orice simptome de o reactie alergica grava, inclusiv:eruptii cutanate, mâncarime/umflarea (mai ales de fata/limba/gât), ameteli severe, probleme de respiratie.

Poate produce greata, constipatie, febra, dureri de cap, slabiciune sau durere/roseata si iritatie la locul injectarii. ...

Precaution:

Limita de alcool în timp ce luati acest medicament pentru ca acesta poate creste riscul de sângerare de stomac. Înainte de a avea o interventie chirurgicala, spuneti medicului dumneavoastra sau dentist daca utilizati danaparoid.

Înainte de a utiliza acest medicament, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului istoricul medical, în special de:arti ficial inima supape, tulburari de sângerare/coagulare a sângelui, anumite probleme oculare (retinopatia diabetica sau hemoragic), severa necontrolata hipertensiune arteriala, infectie de inima, boli de rinichi, boli hepatice, anumite probleme de stomac/intestinale.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...