Dandelion


Unknown / Multiple | Dandelion (Medication)


Desc:

Papadia este, de asemenea, cunoscut ca Taraxacum officinale, leu pe dinte, blowball, cankerwort, preot pe coroana, porcine botului si salbatice andive.

Papadia a fost folosit pentru boala ficatului si vezicii biliare, diabet, infectii ale tractului urinar, pietre la rinichi si de vezica urinara, stomac deranjat si pierderea poftei de mâncare. Acesta a fost, de asemenea, folosit ca o pastila de apa (diuretice) si ca un laxativ. Utilizati acest produs exact cum este regizat de furnizorul de asistenta medicala si urmati instructiunile de pe eticheta.

...

Side Effect:

Stomac deranjat sau diaree sunt comune efecte secundare care pot aparea. Sunati medicul imediat daca acestea persista sau se agraveaza sau daca aveti simptome de scazut de zahar din sânge, inclusiv transpiratie rece, vedere încetosata, ameteli, tremuraturi, rapida emotie, furnicaturi mâinilor sau picioarelor.

Mai grave efecte secundare includ o reactie alergica – eruptii cutanate, mâncarime, dificultati de respiratie, de închidere în gât, umflarea buzelor, limbii, fata sau urticarie. Obtineti asistenta medicala daca observati oricare dintre aceste simptome. ...

Precaution:

Nu luati papadie fara prima vorbesc cu medicul dumneavoastra daca aveti orice alergii sau la oricare dintre urmatoarele conditii:au problemele vezicii biliare, au diabet sau daca luati medicamente pentru controlul glicemiei, ia un diuretic (pilula de apa), sau de a lua un anticoagulant (mai subtire de sânge), cum ar fi warfarina.

Consulte cu medicul dumneavoastra înainte de a utiliza papadie în timpul sarcinii sau alaptarii. ...