Dandrex


Abbott Laboratories | Dandrex (Medication)


Desc:

Dandrex/Seleniu sulfurat topice (de piele) este folosit pentru tratarea matretii, seboree, si tinea versicolor (o ciuperca care discolors pielea). Acesta reduce mâncarime, exfoliere, iritatie, si roseata a scalpului. Dandrex/Seleniu sulfurat este de asemenea folosit pentru o afectiune care provoaca decolorarea pielii (tinea versicolor). Acest medicament apartine unei clase de medicamente numite Antiinfec?ioase. Acesta actioneaza prin încetinirea de crestere a drojdie care cauzeaza infectia.

...

Side Effect:

Iritarea pielii, piele uscata, gras sau uscat parul scalpului sau pierderea parului temporare pot aparea. Daca oricare dintre aceste efecte persista sau se agraveaza, întrerupeti utilizarea si consultati medicul dumneavoastra sau farmacistul prompt. Decolorarea parului poate aparea si poate fi redus prin clatire cu atentie parul bine dupa fiecare tratament.

Cauta imediat medicului daca aveti orice simptome de o reactie alergica grava poate include:eruptii cutanate, mâncarime/umflarea (mai ales de fata/limba/gât), ameteli severe, probleme de respiratie. ...

Precaution:

Evita obtinerea acest medicament în ochi, nas, sau gura. Daca acesta ajunge în oricare din aceste zone, clatiti cu apa. Nu utilizati Dandrex actualitate pielii arse de soare, windburned, uscata, crapate sau rupte.

Utilizati acest medicament pentru lungimea prescris timp. Simptomele pot îmbunatati înainte de infectie este complet eliminat.

Nu acopera pielii tratate cu un bandaj sau alte pansament decât daca medicul dumneavoastra va-a spus sa. Un bandaj de tifon de bumbac usoare pot fi folosite pentru a proteja îmbracaminte. Purta neajutat haine de bumbac si alte fibre naturale pâna când infectia este vindecat. ...