Danocrine


Sanofi-Aventis | Danocrine (Medication)


Desc:

Danocrine/danazol este utilizat în femei pentru a trata Durere pelvina si infertilitate având o anumita tulburare de uter (endometrita) si, de asemenea, pentru a trata piept de durere/sensibilitate/noduli din cauza o anumita conditie de sân (boala fibrochistica sân).

Iau acest medicament de gura, de obicei, de doua ori pe zi sau ca regia de catre medicul dumneavoastra. Va poate lua acest medicament cu sau fara alimente, dar este important sa alegeti într-un fel si de a lua acest medicament la fel cu fiecare doza.

...

Side Effect:

Un foarte grava reactie alergica la acest medicament este rar. Totusi, cauta imediat medicului daca observati orice simptome de o reactie alergica grava, inclusiv:eruptii cutanate, mâncarime/umflarea (mai ales de fata/limba/gât), ameteli severe, probleme de respiratie.

Greutate, acnee, înrosirea fetei, transpiratie, pot aparea modificari voce (raguseala, schimbarilor în teren), crestere anormala a organismului de par (la femei), uscaciune vaginala/iritare sau scaderea sânilor. ...

Precaution:

Înainte de a lua Danocrine/danazol, spune furnizorul de asistenta medicala daca aveti orice tip de alergii.

Înainte de a utiliza acest medicament, spune furnizorul de asistenta medicala istoricul medical, în special de:inima/sânge navei boli (cum ar fi boala coronariana, accident vascular cerebral), hipertensiune arteriala (hipertensiune arteriala), diabet, nivelurile ridicate de colesterol, cancer de sân, boli de ficat, boli de rinichi, convulsii, migrene dureri de cap, sangerari vaginale neobisnuite, anumite boli de sânge (porfirie, policitemia), cancerul de prostata.

Acest medicament nu trebuie utilizat în timpul sarcinii. Ea poate afecta copilul nenascut. Este necunoscut daca acest medicament trece în laptele matern. Din cauza riscului posibil la sugari, Alaptarea în timp ce utilizati acest medicament nu este recomandat. ...