Dantrium


Pfizer | Dantrium (Medication)


Desc:

DANTRIUM/dantrolene este utilizat pentru a trata pe cineva care se confrunta cu maligne hipertermie. Acesta pot fi folosite inainte de operatie pentru persoanele cu risc de hipertermie maligna si tratament follow-up de aceasta conditie. Maligne hipertermie este un sindrom de rigiditate musculara si temperatura corpului sporite, care pot fi cauzate de o reactie la unele anestezice. Daca sunt lasate netratate, maligne hipertermie poate duce la moarte. ...

Side Effect:

Efectele adverse cel mai frecvent apar de Dantrium au fost somnolenta, ameteli, slabiciune, stare de rau general, oboseala, si diaree. Acestea sunt, în general, tranzitorii, care apar în tratament, si adesea poate fi prevenit prin începând cu o doza mica si cresterea doza treptat, pâna când este stabilit un regim optim.

Diareea poate fi severa si poate necesita retragerea temporara a Dantrium terapie. Daca diaree reapare la readministration de Dantrium, terapie, probabil, trebuie sa fie retrase definitiv. ...

Precaution:

Înainte de utilizarea acestei Dantrium, informati furnizorul de asistenta medicala daca sunteti alergic la dantrolene sau la oricare dintre ingredientele de medicatie. Spuneti medicului dumneavoastra daca aveti un anumit tip de spasme musculare (unul care, în opinia medicului, poate ajuta de fapt creste sau de a mentine capacitatea persoanei de a functiona); boli hepatice active (cum ar fi hepatita sau ciroza); functiei pulmonare saraci (cum ar fi boli pulmonare obstructive). Trebuie sa aveti grija pentru a preveni extravazare de Dantrium solutie în tesuturile înconjuratoare din cauza pH-ul ridicat intravenoasa formulare si potentialul de necroza tesutului.

Când manitol este utilizat pentru prevenirea sau tratamentul de târziu complicatii renale de hipertermie maligna, 3 g de manitol necesare pentru a se dizolva fiecare flacon de 20 mg de i. v. DANTRIUM ar trebui sa fie luate în considerare.

DANTRIUM/dantrolene de sodiu are un potential de hepatotoxicitate, si nu trebuie utilizate în alte conditii decât cele recomandate. Hepatitelor simptomatica (letale si non-letale) a fost raportata la diferitele niveluri de doza de droguri. Incidenta raportata la pacientii care au luat pâna la 400 mg/zi este mult mai mic decât în cei care au luat doze de 800 mg sau mai mult pe zi. Chiar sporadice cursuri scurte de aceste dozele mai mari în cadrul unui regim de tratament a crescut semnificativ riscul de leziuni hepatice grave. Disfunctie hepatica dupa cum reiese din sânge chimice anomalii singur (enzime hepatice elevatii) a fost observata la pacienti expusi la Dantrium pentru diferite perioade de timp. Fatis hepatita a avut loc la intervale diferite dupa initierea terapiei, dar cel mai frecvent observate între treia si a douasprezecea luna de terapie. Riscul de leziuni hepatice pare a fi mai mare la femei la pacientii de peste 35 de ani, si la pacientii care iau alte medicatie(cu) în afara de Dantrium/dantrolene de sodiu. DANTRIUM ar trebui sa fie utilizate numai în legatura cu monitorizarea corespunzatoare functiei hepatice, inclusiv determinarea frecvente SGOT sau SGPT.

Letale si non-letale tulburari hepatice de tip idiosincrazice sau de hipersensibilitate poate produce cu Dantrium terapie.

...