Daptacel


Sanofi-Aventis | Daptacel (Medication)


Desc:

Daptacel/tetanos tetanica este un vaccin folosit pentru a preveni boli grave difterie, tetanos, Pertussis si la copiii care sunt varstele 6 saptamâni la 6 ani (înainte de copilul a ajuns la ziua lui sau a ei 7).

Daptacel este injectat într-un muschi de un furnizor de asistenta medicala într-un spital sau cabinet medical. Daptacel este dat într-o serie de fotografii, ca regia de un medic pentru copilul tau.

...

Side Effect:

Printre cu efectele sale necesare, Daptacel poate provoca reactii adverse severe cum ar fi:o reactie alergica – eruptii cutanate, mâncarime, dificultati de respiratie, de închidere în gât, umflarea buzelor, limbii, fetei sau urticarie; somnolenta extreme, lesin; stare de nervozitate, iritabilitate, plansul pentru o ora sau mai mult; sechestru; sau febra mare. Daca observati oricare dintre aceste la copilul tau, ia-l sau ea pentru a obtine asistenta medicala.

Mai putin grave efecte secundare includ:febra usoara sau frisoane; roseata, durere, sensibilitate, sau umflaturi în cazul în care a fost dat lovitura; stare de nervozitate usoara sau plâns; dureri articulare, dureri in tot corpul; pierderea poftei de mâncare; sau greata usoara, diaree sau varsaturi. ...

Precaution:

Înainte de a primi Daptacel, spuneti medicului despre toate celelalte vaccinuri copilul dumneavoastra a primit recent, toate si alergii, boli si daca copilul dumneavoastra are:o sângerare sau de sânge coagulare tulburare hemofilie sau vânatai usor; o istorie de convulsii; o tulburare neurologica sau o boala care afecteaza creierul; un sistem imunitar slab, cauzate de boli, de transplant de maduva osoasa, sau prin utilizarea anumitor medicamente sau primesc tratamente cancer; în cazul în care copilul este de a lua un sânge mai subtire, cum ar fi warfarina; sau daca a fost mai putin 4 saptamâni de la copilul ultima a primit un vaccin de DTaP.

Orice copil care a avut encefalita sau creierului sau sistemului nervos boli în termen de 7 zile dupa o doza de DTaP nu trebuie sa primeasca o alta doza. ...