Alavert


Schering-Plough | Alavert (Medication)


Desc:

Alavert/Loratadina este un antihistaminic care actioneaza lung care este utilizat pentru tratamentul de alergii. Histamina este o substanta chimica care cauzeaza multe semne si simptome de alergie. Histamina este eliberata la stocarea histaminei celule (celule catarg) si se ataseaza la alte celule care au receptori pentru histamina pe suprafe?ele lor. Histamina stimuleaza celulele sa elibereze substante chimice care produc efecte care ne asociem cu alergie.

Alavert/loratadine blocheaza un singur tip de histamina receptor (receptorul H1) si astfel previne activarea de celule cu receptorii H1 de histamina. Spre deosebire de unele antihistaminice, nu intra creierului de sânge si, prin urmare, nu provoca somnolenta atunci când luate la dozele recomandate.

...

Side Effect:

Spuneti medicului dumneavoastra imediat daca aveti un grav efect secundar, cum ar fi:rata de inima rapide sau inegale; sentimentul ca se putea trece; icter (îngalbenirea pielii sau ochilor); sau convulsii (convulsii).

Mai putin grave efecte secundare pot include:dureri de cap; nervozitatea; simt obosit sau somnolent; dureri de stomac, diaree; gura uscata, durere în gât raguseala; ochi roseata, încetosarea vederii; exorbitante; sau eruptii cutanate.

Contactati imediat medicul daca aveti oricare dintre aceste semne de o reactie alergica:hives; respiratie dificila; umflarea fetei, buzele, limba, sau gât. ...

Precaution:

Înainte de a lua Alavert, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca sunteti alergic la loratadine sau daca aveti orice alte alergii. Nu auto-trata cu acest medicament fara consultarea medicului dumneavoastra în primul rând, daca aveti anumite conditii medicale, cum ar fi:boli de rinichi, boala hepatica.

Alavert nu produce, de obicei, somnolenta, atunci când este utilizat la dozele recomandate. Cu toate acestea, nu conduce, folositi utilaje, sau face orice activitate care necesita vigilenta pâna când sunteti sigur ca puteti efectua astfel de activitati în conditii de siguranta.

Daca aveti urticarie si medicul a prescris Alavert sau daca aveti în vedere utilizarea acestui medicament pentru a trata urticarie proprii, spuneti imediat medicului dumneavoastra daca aveti oricare dintre aceste alte simptome pentru ca acestea pot fi semne de o stare mai grava:urticarie, care sunt de o culoare neobisnuita, urticarie care arata învinetita sau cu basici, urticarie care nu mâncarime. Comprimatele masticabile pot contine aspartam. Daca aveti fenilcetonurie (PKU) sau orice alta conditie care va solicita sa limiteze consumul de aspartam (sau fenilalanina), consultati medicul sau farmacistul despre utilizarea acestui medicament în conditii de siguranta.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...