Darvocet


AAI Pharmaceuticals | Darvocet (Medication)


Desc:

Darvocet este o combinatie de medicatie propoxyphene si acetaminofen, care contine atât un narcotic si o durere de eliberare frecvent întâlnite în produse over-the-counter. Darvocet este utilizat pentru tratamentul de usoara pâna la moderata durere.

Iau acest medicament de gura cu o sticla plina cu apa, fiecare 4 ore, sau ca regia de furnizorul de asistenta medicala pentru starea dumneavoastra. Doza se bazeaza pe conditie medicala si raspunsul la tratament. Cresterea dozei sau frecventa fara sfatul medicului dumneavoastra.

...

Side Effect:

Efectele secundare cele mai frecvente cauzate de Darvocet includ delir, ameteli, somnolenta, sedare, greata, varsaturi si constipatie. În cazul în care acestea persista sau se agraveaza, sunati-va medicului.

Mai grave efecte secundare includ:o reactie alergica – eruptii cutanate, mâncarime, dificultati de respiratie, de închidere în gât, umflarea buzelor, limbii, fetei sau urticarie; superficial de respiratie, lent emotie; dureri în piept, senzatie de scurt de respiratie; sentimentul ca se putea trece; confuzie, neobisnuit gândurile sau comportament; sechestru; sau greata, dureri de stomac, pierderea poftei de mâncare, prurit, urina închisa la culoare, lut-colorate scaune si icter. Daca oricare dintre acestea apar obtine ajutor medical imediat. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca aveti orice tip de alergii. Spuneti medicului dumneavoastra daca utilizati alt medicament si daca au sau au avut vreodata oricare dintre urmatoarele conditii:tulburari cerebrale precum seful prejudiciu, tumori, sau convulsii, probleme respiratorii, precum astm, apneea de somn, si cronice boli obstructive pulmonare-BPOC, rinichii sau ficatul boli, mentale sau tulburari de dispozitie, personale sau familiale istoria regulate utilizarea sau abuzul de droguri si alcool, stomac sau probleme intestinale blocaj, constipatie, diaree infectii, ileus paralitic, sau dificultate urinat.

Deoarece Darvocet poate provoca ameteli si somnolenta, nu conduce vehicule si de a folosi utilaje grele pâna când sunteti sigur ca aveti posibilitatea sa efectuati aceasta activitate în conditii de siguranta. De asemenea, evita alcoolul.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...