Darvon


Eli Lilly | Darvon (Medication)


Desc:

Darvon. / propoxyphene este într-un grup de medicamente numite antialgice narcotice. Acesta este utilizat pentru a ameliora usoara pâna la moderata durere.

...

Side Effect:

Cele mai frecvente reactii adverse de propoxyphene includ delir, ameteli, sedare, greata si varsaturi. Alte reactii adverse includ somnolenta, constipatie, si spasm al ureterului, care poate duce la dificultati de urinat.

Darvon. / propoxyphene poate deprima respiratie si ar trebui sa fie utilizat cu prudenta la pacientii vârstnici, debile si la pacientii cu boli pulmonare grave. Ea poate afecta gândire si abilitatile fizice necesare pentru conducere sau utilajelor. Darvon. / propoxyphene poate fi obiceiul formeaza. Dependenta mentale si fizice pot aparea, dar sunt, probabil, atunci când sunt utilizate pentru ameliorarea durerii pe termen scurt. ...

Precaution:

Darvon. / propoxyphene poate fi obiceiul formeaza. Dependenta fizica si/sau psihologica se poate produce si efecte de retragere sunt posibile în cazul în care medicamentul este oprit brusc dupa tratament prelungit sau doze.

Nu bea alcool în timp ce luati propoxyphene. Efecte secundare periculoase sau moartea pot aparea atunci când alcoolul este combinat cu o medicina dureri narcotice. Verifica etichetele de alimente si medicamente pentru a asigurati-va ca aceste produse nu contin alcool.

Propoxyphene poate provoca reactii adverse care pot afecta gândire sau reactii dvs. Fii atent, daca va conduce vehicule sau de a face ceva that a cere tu sa fie alerta si treaz.

Nu încetati utilizarea acestui medicament dintr-o data, sau ai putea avea simptome neplacute de retragere. Discutati cu medicul dumneavoastra despre cum sa evite simptomele de retragere atunci când oprirea medicamente.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...