Daunorubicin - injection


Unknown / Multiple | Daunorubicin - injection (Medication)


Desc:

Daunorubicin este indicat pentru urmatoarele:inducerea remisii a leucemiilor mieloida si limfocitara acuta; pentru tratamentul de leucemie limfocitara acuta si leucemie acuta myloid la copii, ca parte a unui regim de asociere. ...

Side Effect:

Unele dintre efectele adverse grave la daunorubicin poate fi experimentat, prin urmare, contactati medicul dumneavoastra imediat:o reactie alergica (inclusiv dificultati de respiratie; închidere în gât; umflare a buzelor, limbii, sau se confrunta cu; sau urticarie); a scazut de maduva osoasa functia si sânge probleme (oboseala extrema; scaune usor vânataie sau sângerare; negru, sângeroase sau zabovi; sau febra, frisoane, sau semne de infectie); insuficienta cardiaca congestiva (dificultati de respiratie, retentia de lichide, dureri în piept); reactii de tesut sau vena lânga site-ul de administrare; afectarea ficatului (dureri abdominale, îngalbenirea pielii sau a ochilor); greata, varsaturi, diaree, sau pierderea poftei de mâncare; inflamatie sau rani în interiorul gurii, gât, sau intestine; eruptii cutanate, mâncarime sau urticarie; febra, frisoane, sau alte semne de infectie; sau nivelurile crescute de acid uric în organism (dureri articulare si rigiditate).

Mai putin grave efecte secundare pot fi mai probabil sa apara. Puteti sa continuati sa luati daunorubicin, dar vorbesc cu medicul dumneavoastra daca aveti experienta:caderea parului temporare; sau rosu urina colorata pentru 1 sau 2 zile dupa o doza. ...

Precaution:

Vorbesc cu medicul dumneavoastra sau farmacistul daca despre alergii de orice s-ar putea. Acest produs poate contine ingrediente inactive, care poate provoca reactii alergice sau alte probleme.

Spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului istoricul medical, în special de:sânge/sângerare tulburari (e. g. anemie, scazut de globule), guta, bolile de inima (e. g. insuficienta cardiaca congestiva, batai neregulate ale inimii), boli de rinichi, boli hepatice, tratamentul cu radiatii (mai ales în pieptului).

Nu au vaccinarile/vaccinarile fara consimtamântul medicul dumneavoastra, si sa evite contactul cu persoane care au primit recent vaccin oral polio sau gripa vaccin inhalat prin nas.

Înainte de a avea o interventie chirurgicala, spuneti medicului dumneavoastra sau dentist daca utilizati acest medicament. Se recomanda prudenta atunci când se utilizeaza acest medicament la copii, deoarece acestea pot fi mai sensibile la efectele de droguri, în special efecte pe inima.

Acest medicament nu este recomandat pentru utilizarea în timpul sarcinii ca le poate face rau un copil nenascut. Daca ramâneti gravida sau credeti ca ati putea fi gravida, spuneti imediat medicului dumneavoastra. Pentru a evita sarcina, atât barbati si femei, folosind acest medicament ar trebui sa utilizati forma fiabile de control al nasterii (e. g. controlul nasterilor pastile, prezervative) în timpul tratamentului. Din cauza riscului posibil la sugari, Alaptarea în timp ce utilizati acest medicament nu este recomandat.

...