Albaform HC


A.J. Bart | Albaform HC (Medication)


Desc:

Albaform HC este o combinatie medicament utilizat pentru a trata o varietate de afectiuni ale pielii (de exemplu, eczeme, infectii fungice cutanate pecingine/atlet pe picior/jock mâncarime). Acest produs contine 2 medicamente.

Hidrocortizonul este un corticosteroid usoara care functioneaza prin reducerea umflarea, înrosire si mâncarime care apare la piele afectate. Clioquinol este un antibiotic care actioneaza prin prevenirea cresterii bacteriilor/ciuperca.

...

Side Effect:

Spuneti imediat medicului dumneavoastra daca oricare dintre aceste putin probabil, dar grave efecte secundare apar:piele iritatii/arsura, cresterea parului extreme, subtierea/decolorarea pielii, acnee, vergeturi, par umflaturi (foliculita).

Folosirea acestei medicamenta?ii pentru perioade prelungite sau repetate pot duce la o noua infectie. Contactati medicul dumneavoastra daca observati orice simptome noi pe piele. Un foarte grava reactie alergica la acest medicament este rar. ...

Precaution:

Nu se aplica medicatie în ochi, nas, gura, sau in interiorul vaginului. Daca te medicatie în acele zone, spala cu apa din abundenta.

Înainte de a utiliza acest medicament, consultati medicul sau farmacistul daca aveti:tuberculoza infectiilor pielii/ochi piele, virale (de exemplu herpes, varicela).

În timpul sarcinii si alaptarii discuta despre riscurile si beneficiile de a utiliza acest medicament cu medicul dumneavoastra. ...