DDAVP


Ferring Pharmaceuticals | DDAVP (Medication)


Desc:

Doza de acetat de Desmopresina/DDAVP trebuie sa fie determinata pentru fiecare pacient în parte si ajustate conform modelului diurne de raspuns. Pacientii au fost selectate pentru terapia pe baza diagnosticului prin testul de privarea de apa, test de perfuzie hipertonica saline sau raspuns la hormon antidiuretic.

DDAVP/desmopressin comprimate de acetat) este indicata ca terapie de înlocuire antidiuretic la gestionarea de diabet insipid central si pentru gestionarea temporara poliurie si polidipsie dupa traumatism cranian sau o interventie chirurgicala în regiunea glandei pituitare.

...

Side Effect:

Urmatoarele evenimente adverse au fost raportate; Totusi relatia lor cu comprimate de acetat de Desmopresina/DDAVP nu a fost stabilita:anormale de gândire, diaree si edem-greutate gain. nfrequently, doze mari de formulari intranazal comprimate de acetat de Desmopresina/DDAVP si injectie de acetat de Desmopresina DDAVP/au produs tranzitorii dureri de cap, greata, crampe abdominale înrosirea fetei si usoara. ...

Precaution:

Studii cu DDAVP nu au fost efectuate pentru evaluarea potentialului carcinogen, poten?ialului mutagen sau efectele asupra fertilitatii.

Acetat de Desmopresina/DDAVP trebuie utilizat cu prudenta la pacientii cu conditii asociate cu dezechilibru hidro- electrolitic, precum fibroza chistica, insuficienta cardiaca si renala tulburari deoarece Acesti pacienti sunt predispuse la hyponatremia. ...