Debacterol


Epien Medical | Debacterol (Medication)


Desc:

Debactoral este un cauterizer chimic. Acesta este utilizat pentru a trata gura si guma de boala, cum ar fi aftele si paradentoza.

Acest produs se folose?te numai sub supravegherea directa a unui medic stomatolog sau medic. Acest medicament este numai pentru uz extern.

Pentru aftele, un ac contondent, tampon de bumbac cu vârf sau sonda este folosit pentru a aplica produsul pentru 1-3 minute. Tratamentul este urmat de o clatire cu neutralizare solutie de bicarbonat de sodiu (bicarbonatul de sodiu) jumatate lingurita în 4 uncii (120 ml) de apa. Pentru paradentoza, produsul se aplica cu o seringa de sticla si contondent AC afectate ulcere, buzunare si marjele de guma. Dupa utilizare pentru 1-3 minute, produsul este neutralizate cu solutie de bicarbonat de sodiu. Procedura se repeta pe a treia si a sasea zi, atunci este necesar pâna când gingiile sunt normale.

...

Side Effect:

Poate aparea iritatie în zona afectata si temporar jignitor imediat dupa aplicare. În cazul în care acestea persista sau se agraveaza, anuntati medicul dentist sau. Daca exces iritarea apare, o clatire cu solu?ie de bicarbonat de sodiu va neutraliza medicamente. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament, spuneti medicului dumneavoastra va istoricul medical, inclusiv:alergii (în special droguri alergii). Nu utilizati acest produs pe gingii normala, piele sau alte tesuturi. Evita contactul cu ochii.

Acest produs se va deteriora de cele mai multe tesaturi. Acest medicament trebuie utilizat numai atunci când în mod clar este necesar in timpul sarcinii. Discutati despre riscurile si beneficiile cu medicul dumneavoastra. Nu se stie daca acest medicament este excretat în laptele matern. ...