Decitabine Injection


Eisai | Decitabine Injection (Medication)


Desc:

Decadron are multe utilizari în tratamentul cancerului. Aceasta este clasificata ca o glucocorticosteroid. Este folosit ca un medicament anti-inflamator, ameliorarea inflamatiei în diferite parti ale corpului; pentru a trata sau preveni reactiile alergice; ca tratament de anumite tipuri de boli autoimune, afectiuni ale pielii, astm bronsic si alte conditii pulmonar; ca tratament pentru o varietate de tipuri de cancer, leucemie, limfom, si mielom multiplu; pentru a trata greata si varsaturi asociate cu chimioterapie unele medicamente.

Decadron este de asemenea folosit pentru a stimula apetitul la pacientii cu cancer cu probleme de apetit severa si pentru a înlocui steroizi în conditii de insuficienta suprarenala (productie scazuta de necesare steroizi produs de glandele suprarenale).

...

Side Effect:

Efecte secundare grave pot include:probleme cu viziunea ta; umflarea, rapida crestere în greutate, senzatie de scurt de respiratie; depresie severa, neobisnuit gândurile sau comportament, confiscarea (convulsii); scaune sângeroase sau zabovi, tuse cu sânge; Pancreatita (dureri severe în stomac superioara raspândirea de spate, greata si varsaturi, rapid rata de inima); scazut de potasiu (confuzie, inegala a pulsului, sete extrema, crescut urinare, picior de disconfort, slabiciune musculara sau senzatie de moale); sau periculos tensiunii arteriale (dureri de cap severe, vedere încetosata, zumzet în urechi, anxietate, confuzie, dureri în piept, scurtime de respiratie, inegala batai de inima, atac de apoplexie).

Mai putin grave efecte secundare pot include:somn probleme (insomnie), starea de spirit modificari; acnee, piele uscata, subtierea pielii, învinetire sau decolorare; lenta vindecarea ranilor; crescut transpiratie; dureri de cap, ameteli, filare senzatie; greata, dureri de stomac, balonare; slabiciune musculara; sau modificari în forma sau în locatie de grasime (în special în brate, picioare, fata, gât, sanii, si talie).

Cauta imediat medicului daca aveti orice simptome de o reactie alergica grava poate include:eruptii cutanate, mâncarime/umflarea (mai ales de fata/limba/gât), ameteli severe, probleme de respiratie. ...

Precaution:

Înainte de a lua Decadron, spuneti medicului dumneavoastra despre orice reteta, over-the-counter, vitamine, remedii din plante medicamente luati. Nu luati aspirina sau produsele care con?in aspirina decât daca medicul dumneavoastra în mod special permite acest lucru. Nu primesc nici un fel de imunizare sau vaccinare fara aprobarea medicului dumneavoastra în timp ce lua Decadron.

Daca ati fost pe Decadron pastile pe zi, pentru o lunga perioada de timp, efecte secundare grave se poate produce daca va întrerupa medicatie brusc.

...