Declomycin


Wyeth | Declomycin (Medication)


Desc:

Declomycin/demeclocycline este un antibiotic de tetraciclina. Luptele de bacterii în organism. Demeclocycline este utilizat pentru a trata multe diferite infectii bacteriene, cum ar fi infectii ale tractului urinar, acnee, gonoree, chlamydia, si altele.

Declomycin este utilizat pentru a trata o varietate de infectii bacteriene, inclusiv cele care provoaca acnee. Acest medicament este cunoscut ca un antibiotic de tetraciclina. Acesta actioneaza prin oprirea cresterii bacteriilor. Acest antibiotic trateaza numai infectii bacteriene. Nu va functiona pentru infectii virale (de exemplu, raceala, gripa). Inutile utilizarea sau abuzul de orice antibiotic poate duce la scaderea eficacitatii sale.

...

Side Effect:

Exista unele reactii adverse care pot sa apara dupa utilizarea acestui medicament, cum ar fi:diaree, pierderea poftei de mâncare, greata, varsaturi, dureri de cap, ameteli, delir sau rectale disconfort. Daca oricare dintre aceste efecte persista sau se agraveaza, anuntati medicul sau farmacistul prompt.

Spuneti imediat medicului dumneavoastra daca oricare dintre aceste putin probabil, dar grave efecte secundare apar:pielea de Arsurile solare-ca reactie (sensibilitate la soare), întunecare a pielii si alte zone ale corpului (de exemplu, buze, in gura), înghitire dificila si dureroasa, neobisnuite crestere în valoare de urina (cu exceptia asteptat cresterea urinare daca ati trateaza SIADH), neobisnuit scadere a cantitatii de urina sau urina nu, sete neobisnuita, slabiciune, oboseala neobisnuite, maro/gri tooth decolorare.

Spuneti imediat medicului dumneavoastra daca oricare dintre aceste reactii adverse rare, dar foarte grave apar:audiere modificari (de exemplu, zgomote în urechi, scaderea auzului), dureri de cap persistente/severe, modificari vision (ex. , încetosarea vederii), usor vânataie/sângerare, noi semne de infectie (de exemplu, persistente dureri în gât, febra, frisoane), dureri de stomac/abdominale, persistente greata/varsaturi, îngalbenirea ochi/piele, urina închisa la culoare.

...

Precaution:

Nu trebuie sa luati acest medicament daca sunteti alergic la demeclocycline sau similar cu antibiotice sau tetraciclina.

Declomycin poate afecta cresterea unui copil sau provoca îngalbenirea sau albire a dintilor permanent. Evitati expunerea la lumina soarelui sau tabacirea paturi. Demeclocycline va poate face mai usor de arsuri.

Ia suplimente de fier, multivitamine, suplimente de calciu, antiacide sau laxative în termen de 2 ore înainte sau dupa luarea demeclocycline. De asemenea, evita un produs care contine subsalicylate bismut în termen de 2 ore înainte sau dupa luarea demeclocycline. Aceste medicamente pot face mai greu pentru corpul tau pentru a absorbi demeclocycline.

Declomycin pot face anticonceptionale mai putin eficace. Adresati-va medicului dumneavoastra despre folosind o metoda de non-hormon de control al nasterii (cum ar fi un prezervativ, diafragma, spermicide) pentru a preveni sarcina în timp ce lua demeclocycline. În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...