Deconamine


Bradley Pharmaceuticals | Deconamine (Medication)


Desc:

Deconamine este o combinatie medicament folosit pentru ameliorarea temporara curgerea nasului, stranut, congestie nazala la raceala. de asemenea, a fost folosit pentru inflamate pasajele nazale (sinuzite), febra fanului (rinita alergica) si congestia sinusurilor. Deconamine este un medicament de nume de brand, care contine doua medicamente diferite, un antihistaminic (chlorpheniramine) si un decongestionant (pseudoefedrina). Combinatie de droguri poate fi luat cu sau fara alimente.

...

Side Effect:

efectele secundare ale pseudoefedrina include stimularea sistemului nervos duce la nervozitate, agitatie, excitabilitate, ameteli, dureri de cap, frica, anxietate, tremor, si chiar si halucinatii si convulsii (convulsii).

Efectele secundare ale antihistaminice includ somnolenta, afectata capacitatea de a opera cu precizie masini, agravarea glaucom sau astm sau boli pulmonare cronice, eruptii cutanate, urticarie, transpiratie, frisoane uscat gurii sau gâtului, scazuta sânge conteaza, neliniste, zgomote în urechi, stomac deranjat, urinare frecventa sau dificultate. ...

Precaution:

Acesta trebuie sa fie utilizat cu prudenta la pacientii cu boli de inima (arterelor coronare) si angina pectorala, diabet zaharat, boli pulmonare, în special astm, glaucom si îngustarea stomacului iesiti (stenoza pilorica). Deconamine nu fi combinate cu alte medicamente care contin pseudoefedrina (precum Sudafed) din cauza riscului crescut de efectele secundare pe inima si vasele de sânge.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...