Decongestant - nasal spray


Procter & Gamble | Decongestant - nasal spray (Medication)


Desc:

Spray este indicat pentru utilizarea in caz de nas înfundat ocazionale în timpul o rinita alergica, de exemplu. Este o solutie naturala, toaleta si nu are efecte secundare, dreapta pentru a desfunda nasul.

Chiar daca simptomele sunt usoare, acestea provoaca disconfort si oboseala:neventilat sau curge nasul, dificultati de respiratie, Stranutul repetat.

O igiena nazala joaca un rol tot mai important în rinite alergice:îmbunatateste calitatea vietii pentru multi pacienti, reducerea curge nasul si congestie nazala. În plus, suprafata mucoasei reduce alergeni, reziduuri si elemente celulare responsabil pentru locale inflamatie.

...

Side Effect:

Temporare de ardere, jignitor, uscaciune în nas, curgerea nasului si stranut poate sa apara. Daca oricare dintre aceste efecte persista sau se agraveaza, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului prompt.

Informati medicul dumneavoastra imediat, daca oricare dintre aceste putin probabil, dar grave efecte secundare apar:lent/rapid/pounding batailor inimii, ameteli, greata, dureri de cap, mentale/starea de spirit modificari, probleme cu somnul, agitare (tremur), transpiratie neobisnuite, slabiciune neobisnuite.

Un foarte grava reactie alergica la acest medicament este rar. Totusi, cauta imediat medicului daca observati orice simptome de o reactie alergica grava, inclusiv:eruptii cutanate, mâncarime/umflarea (mai ales de fata/limba/gât), ameteli severe, probleme de respiratie. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest decongestionant nazal, spune furnizorul de asistenta medicala daca aveti orice tip de alergii. Daca aveti oricare dintre urmatoarele probleme de sanatate, consultati medicul sau farmacistul înainte de a utiliza acest produs:inima/sânge navei boala, tiroida hiperactiva (hipertiroidism), diabet zaharat, hipertensiune arteriala, dificultate urinat (din cauza prostatei).

Înainte de a avea o interventie chirurgicala, spuneti medicului dumneavoastra sau dentist daca utilizati acest medicament. Se recomanda prudenta atunci când se utilizeaza acest medicament la copii, deoarece acestea pot fi mai sensibile la efectele de droguri. Verificati ambalajul produsului sau se consulte cu medicul dumneavoastra sau farmacistul despre daca acest spray nazal poate fi folosit la copii.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...