Deconsal


Adams Laboratories | Deconsal (Medication)


Desc:

Deconsal este o combinatie medicamente indicate pentru ameliorarea simptomatica coriza, congestiei nazale asociate cu raceala, sinuzita, rinita si alte afectiuni ale tractului respirator superior. Terapie adecvat ar trebui prevazuta pentru boala primara.

...

Side Effect:

Cele mai frecvente efecte asociate cu antihistaminice au fost somnolenta sedare, uscaciune a mucoaselor si gastro-intestinale efecte. Efecte secundare grave cu antihistaminice orale, Simpatomimetice si antitussives au fost rare.

Alte reactii adverse pot include:urticarie, eruptii cutanate de droguri, fotosensibilitate, prurit; hipotensiune arteriala, hipertensiune, Aritmii cardiace, palpitatii; deranjat de coordonare, tremor, iritabilitate, insomnie, tulburari vizuale, slabiciune, nervozitate, convulsii, cefalee, euforie, si disforie; urinare frecventa, urinare dificil; disconfort epigastric, anorexie, greata, varsaturi, diaree, constipatie; senzatie de constrictie toracica si respiratie suieratoare, dificultati de respiratie; anemie hemolitica, trombocitopenie, agranulocitoza. ...

Precaution:

Cere o medicul sau farmacistul înainte de a utiliza orice alt medicament tuse, rece sau alergie. Guaifenesin si fenilefrina sunt cuprinse în multe combinatie medicamente. Luând anumite produse împreuna poate provoca pentru a obtine prea mult de un anumit medicament. Verificati eticheta pentru a vedea daca un medicament contine guaifenesin sau fenilefrina.

Evitati sa luati acest medicament cu pastile dieta, cafeina pastile sau alte stimulente (cum ar fi ADHD medicamente) fara sfatul medicului dumneavoastra. Luând un stimulent cu un decongestionant poate creste riscul de efecte secundare neplacute.

Deoarece acest medicament poate provoca ameteli si somnolenta, nu conduce vehicule si de a folosi utilaje grele pâna când sunteti sigur ca aveti posibilitatea sa efectuati aceasta activitate în conditii de siguranta.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...