Albalon


Allergan | Albalon (Medication)


Desc:

Albalon/naphazoline este folosit ca un vasoconstrictor topice oculare. Albalon/naphazoline este un decongestionant utilizate pentru a calma roseata, pungile si senzatia de mâncarime/udare ochi racelile, alergii sau iritatii ale ochilor (smog, înot, sau poarta lentile de contact).

Este cunoscut ca un simpatomimetic (receptorilor alfa agonist) care functioneaza în ochi pentru a reduce congestia. Unele branduri de picaturi pentru ochi naphazoline contin, de asemenea, alte ingrediente cum ar fi lubrifian?ii (glicerina, hipromeloza sau polietilena glicol 300) care ajuta la protejarea ochii la mai multe iritare. Sulfat de zinc, un astringent, ajuta la reducerea roseata si iritatii.

...

Side Effect:

Întepaturi, roseata, extins elevilor sau vedere încetosata pot sa apara. Daca oricare dintre aceste efecte persista sau se agraveaza, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului prompt. Daca medicul dumneavoastra sa utilizati acest medicament, amintiti-va ca el sau ea a considerat ca a regizat beneficiu pentru tine este mai mare decât riscul de efecte secundare. Multi oameni folosind acest medicament nu au efecte secundare grave.

Spuneti imediat medicului dumneavoastra daca oricare dintre aceste putin probabil, dar grave efecte secundare apar:ameteli, greata, transpiratie, somnolenta, slabiciune, nervozitate, agravarea roseata/mâncarime/umflarea în sau în jurul ochilor. Spuneti imediat medicului dumneavoastra daca oricare dintre aceste reactii adverse rare, dar foarte grave apar:ochi de durere, alte probleme de vedere, dureri de cap, scaderea temperaturii corpului, batai neregulate ale inimii.

Solicitati imediat asistenta medicala daca aveti oricare dintre urmatoarele simptome de o reactie alergica grava:eruptii cutanate, mâncarime/umflarea (mai ales de fata/limba/gât), ameteli severe, probleme de respiratie. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza Albalon, spune furnizorul de asistenta medicala daca sunteti alergic la naphazoline sau daca aveti orice alte alergii.

Spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului istoricul medical, în special de:inima probleme (de exemplu, hipertensiune arteriala), glaucom, diabet zaharat, infectie ochi/prejudiciu, tiroida hiperactiva (hipertiroidism).

Dupa ce aplicati acest medicament, viziunea ta poate deveni încetosata temporar. Acest medicament se poate face, de asemenea, va ametit sau somnolent. Nu conduce, folositi utilaje, sau face orice activitate care necesita vigilenta sau de viziune clara pâna când sunteti sigur ca puteti efectua astfel de activitati în conditii de siguranta. Limita de bauturi alcoolice.

Se recomanda prudenta atunci când se utilizeaza acest medicament la copii, deoarece acestea pot fi mai sensibile la efectele sale, mai ales severa somnolenta si temperatura corpului grav a scazut.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...