Deferoxamine - injection


Novartis | Deferoxamine - injection (Medication)


Desc:

Injectie Deferoxamina este utilizat pentru a elimina excesul de fier din organism în anemie sau talasemie pacientii care au mai multe transfuzii de sânge. De asemenea, este folosit cu alte medicamente pentru a trata acuta fier otravire, mai ales la copii mici.

În functie de starea dumneavoastra de sanatate, acest medicament este injectat direct într-un muschi, sub piele, sau într-o vena ca regia de catre medicul dumneavoastra. Luând vitamina C va ajuta înlocui pierderea de vitamina C din cauza niveluri ridicate de fier si de a ajuta medicamente de lucru pentru a scapa de fier. Acest medicament este utilizat împreuna cu alte tratamente (precum provoaca varsaturi cu siropul de ipecac, stomac de pompare) pentru tratarea brusca fier otravire.

...

Side Effect:

Spuneti medicului dumneavoastra imediat daca aveti efecte secundare grave, inclusiv:viziunea alte modificari (cum ar fi pierderea vederii, pierderea vederii culoarea, cataracta), dureri oculare, auzind modificari (cum ar fi urechile, s-a diminuat pierderea auzului /).

Acest medicament poate provoca urina pentru a transforma rosiatica. Acest efect este inofensiv. Atunci când acest medicament este dat într-o vena, înrosirea fetei, mâncarimi severe, ameteli severe, rapida emotie, si lesin poate aparea. ...

Precaution:

În timpul sarcinii, acest medicament trebuie utilizat numai atunci când în mod clar este necesar. Discutati despre riscurile si beneficiile cu medicul dumneavoastra. Este necunoscut daca acest medicament trece în laptele matern.

Acest medicament poate face sa va ametit sau provoca încetosata. Nu conduce, folositi utilaje, sau face orice activitate care necesita vigilenta sau de viziune clara pâna când sunteti sigur ca puteti efectua astfel de activitati în conditii de siguranta. Limita de bauturi alcoolice. ...