Degarelix Injection


Ferring Pharmaceuticals | Degarelix Injection (Medication)


Desc:

Injectie Degarelix este într-o clasa de medicamente numit gonadotropin-eliberând (GnRH) antagonisti ai receptorilor. Acesta actioneaza prin scaderea cantitatea de testosteron (un hormon masculin) produs de organism. Acest lucru poate încetini sau opri raspândirea celulelor cancerului de prostata, care au nevoie de testosteron sa creasca.

Injectie Degarelix este utilizat pentru a trata cancerul de prostata avansat (cancer care începe în prostata).

...

Side Effect:

Efecte secundare grave pot include:urina sângeroase sau tulbure; schimbare în cât de mult sau cât de des va urina; ameteli, ameteli sau lesin; rapid, neregulate, sau pounding emotie; febra, frisoane, sau transpiratii crescut; Neobisnuit oboseala sau slabiciune; îngalbenirea pielii sau a albului ochilor.

Mai putin grave efecte secundare pot include:spate durere sau dureri de cap; sân umflarea, durere sau sensibilitate; constipatie, diaree sau greata; scadere în marime de testiculelor; bufeuri sau transpiratii nocturne; durere în comun sau musculare; durerea, mâncarime, ardere, umflarea, sau o umflatura sub piele în cazul în care a fost dat lovitura; probleme cu sexul; probleme cu somnul; cresterea în greutate.

Cauta imediat medicului daca aveti orice semne de o reactie alergica:mancarimi sau urticarie, umflarea în fata sau mâinile, umflarea sau furnicaturi în gura sau în gât, senzatie de constrictie toracica, probleme de respiratie...

Precaution:

înainte de a utiliza degarelix, spuneti medicului dumneavoastra daca aveti orice tip de alergii. Daca aveti oricare dintre aceste alte conditii, trebuie o ajustare de doza sau teste speciale pentru a folosi în conditii de siguranta degarelix:boli de ficat; boli de rinichi; antecedente personale sau familiale de sindromul QT lung; boli de inima, o tulburare de ritm a inimii; insuficienta cardiaca congestiva; sau un dezechilibru electrolitic, cum ar fi nivelurile scazute sau ridicate de potasiu sau magneziu în sânge.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...