Delatestryl


Endo Pharmaceuticals | Delatestryl (Medication)


Desc:

Delatestryl contine testosteron, care apartine unei clase de medicamente cunoscute ca androgeni. Acest medicament este utilizat în oameni care nu fac suficient de o substanta naturala numit testosteron, precum disfunctie erectila.

Acest medicament este dat de injectare în fesa muschi de un cadru medical. Doza de testosteron Enantat variaza în functie de vârsta, ca raspuns la tratament si efecte secundare.

...

Side Effect:

Dureri si roseata la injectare, greata, varsaturi, dureri de cap, modificari de culoare ale pielii, crescut sau a scazut interes sexual, tenul gras, caderea parului, si acnee pot aparea. Daca oricare dintre acestea persista sau se agraveaza sunati-va medicului.

Mai grave efecte secundare au nevoie de îngrijiri medicale imediat. Acestea sunt:o reactie alergica % u2013, eruptii cutanate, mâncarime, dificultati de respiratie, de închidere în gât, umflarea buzelor, limbii, fetei sau urticarie; mentale sau modificari ale dispozitiei, anxietate, depresie, furie crescut, probleme de somn sau sforait, semne de boli hepatice grave, cum ar fi dureri abdominale persistente sau greata, neobisnuita de oboseala, îngalbenirea ochii si pielea, urina închisa la culoare. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca sunteti alergic la ea, la alte medicamente, sau daca aveti orice alte alergii. Spuneti medicului dumneavoastra daca utilizati alt medicament si daca au sau au avut vreodata oricare dintre urmatoarele conditii:boli de inima, insuficienta cardiaca, dureri în piept, atac de cord, probleme hepatice, probleme cu rinichii, alte tipuri de cancer, colesterol ridicat, hipertensiune arteriala, extinsa prostata, apnee de somn, diabet.

Acest medicament este numai pentru barbati. Femei în timpul sarcinii sau alaptarii nu trebuie sa utilizeze acest medicament. ...