Demadex


Roche | Demadex (Medication)


Desc:

DEMADEX/torsemide este un diuretic utilizat pentru a reduce retentie de fluide si umflarea asociate cu insuficienta cardiaca congestiva, boli de rinichi si ciroza. Acesta este, de asemenea, utilizat pentru tratarea hipertensiunii arteriale, fie singur sau cu alte medicamente. Acesta este utilizat pentru a reduce suplimentar de lichid în organism (edem) cauzate de conditii, cum ar fi insuficienta cardiaca, boala hepatica si boala de rinichi.

Acest lucru poate reduce simptome precum scurtime de respiratie si umflarea în bratele, picioarele si abdomenul. Acest medicament este, de asemenea, utilizat pentru tratarea hipertensiunii arteriale. Scaderea tensiunii arteriale, ajuta la prevenirea accidente vasculare cerebrale, infarct miocardic si probleme renale.

...

Side Effect:

Efectele secundare pot include:dureri de cap, excesiv urinare, ameteli, curge nasul, slabiciune, diaree, tuse crescut, constipatie, greata, dureri articulare, stomac deranjat, durere în gât, dureri musculare, dureri în piept, insomnie, edem (umflatura), nervozitate.

Opriti utilizarea torsemide si apel medicul dumneavoastra imediat, daca aveti un grav efect secundar, cum ar fi:uscat gura, sete, greata, varsaturi; simt slab, somnolent, agitat sau ametit; batai ale inimii rapide sau inegale; dureri musculare sau de slabiciune; tuse cu sânge; sângeroase sau negru, zabovi scaune; sau pierderea auzului.

Mai putin grave efecte secundare pot include:diaree sau constipatie; dureri de cap; ameteli; sau libido scazut, impotenta, sau dificultatea de a avea un orgasm.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...

Precaution:

Spuneti medicului dumneavoastra despre toate prescriptie, over-the-counter, si pe baza de plante medicamente luati înainte de a inceput tratamentul cu Demadex. De asemenea, discutati cu medicul dumneavoastra despre istoricul medical complet, mai ales daca aveti probleme cu ficatul, boli de inima, colesterol ridicat, diabet, probleme de auz, sau daca aveti alergii la Demadex sau sulfoniluree medicamente.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...