Demecarium bromide - ophthalmic solution


Unknown / Multiple | Demecarium bromide - ophthalmic solution (Medication)


Desc:

Acest medicament reduce presiunea de ochi. Acesta este utilizat în managementul de glaucom. Bromura de demecarium oftalmic este de asemenea folosit pentru alte conditii care necesita crescut scurgerea lichidului din ochi, dupa iridectomy chirurgicale, si pentru anumite ochi tulburari care implica ochi cazare (focalizare).

...

Side Effect:

Este posibil sa observati o scadere în viziune sau o crestere în flocoane în domeniul dumneavoastra vizuale. Rareori, bromura de demecarium oftalmic poate provoca dezlipire de retina. Dezlipire de retina poate duce la pete orb, flocoane în câmpul vizual, si chiar la orbire.

Puteti experienta unele dintre urmatoarele reactii adverse grave, prin urmare, opri utilizarea bromurii de demecarium oftalmic si solicitati imediat asistenta medicala de urgenta:o reactie alergica (dificultati de respiratie; închidere în gât; umflare a buzelor, fetei sau limbii; sau urticarie); crampe abdominale sau diaree; adapare gura; transpiratie excesiva; incontinenta urinara; slabiciune musculara; dificultati de respiratie; sau un batai neregulate ale inimii.

Mai putin grave efecte secundare pot fi mai probabil sa apara cum ar fi:ardere, jignitor, rosu, sau lacrimarea ochilor; spasmele musculare pleoapelor; dureri de cap sau frunte; sau de viziune a scazut în lumina slaba. ...

Precaution:

Discutati cu medicul dumneavoastra despre istoricul medical, mai ales daca aveti:astm, epilepsie, boli de inima, scazut sau hipertensiune arteriala, miastenia gravis, tiroida hiperactiva, Parkinsonism, stomac probleme, probleme ale tractului urinar, alte probleme oculare. Evitati expunerea la insecticide. Unele tipuri de insecticide poate modifica eficacitatea acestui medicament.

Acest medicament nu trebuie utilizat în timpul sarcinii. Daca ramâneti gravida sau credeti ca puteti fi gravida, informeaza medicul dumneavoastra imediat. Nu se stie daca acest medicament este trecut în laptele matern. Datorita potentialului de vatamare grava a unui copil care alapteaza, alaptarii nu trebuie realizata în timp ce utilizati acest medicament. ...