Demeclocycline

Unknown / Multiple | Demeclocycline (Medication)

Desc:

Acest medicament este un antibiotic de tetraciclina. Demeclocycline este utilizat ca un antibiotic în boala Lyme, acnee, si bronsita. Este, de asemenea, folosit în tratamentul de hiponatremie datorita sindrom de nepotrivit hormon antidiuretic (SIADH) atunci când lichidul restrictie singur a fost ineficiente.

Iau acest medicament de gura, doua-patru ori pe zi cu un pahar plin cu apa, pe stomacul gol cel putin 1 ora înainte sau 2 ore dupa mese. Utilizarea Demeclocycline exact ca medicul regizat pentru starea dumneavoastra.

...


Side Effect:

Efectele secundare cele mai frecvente includ:diaree, mâncarime de rect sau vagin, gura inflamat, si modificari de culoare pielii. Daca oricare dintre acestea persista sau se agraveaza, sunati-va medicului.

Sunt urmatoarele mai grave efecte secundare, vrajitoare au nevoie de îngrijiri medicale imediat:o reactie alergica % u2013, eruptii cutanate, mâncarime, dificultati de respiratie, de închidere în gât, umflarea buzelor, limbii, fetei sau urticarie; dureri de cap severe; încetosata; îngalbenirea pielii sau a ochilor; Urina de culoare închisa; lumina de culoarea intestinal; pierderea poftei de mâncare; stomac deranjat; varsaturi; dureri de stomac; oboseala extrema sau slabiciune; confuzie; sau scaderea urinare. ...


Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca sunteti alergic la ea, la alte medicamente, sau daca aveti orice alte alergii. Spuneti medicului dumneavoastra daca utilizati alt medicament si daca au sau au avut vreodata diabet sau rinichi sau boli hepatice.

Demeclocycline poate face pielea sensibila la lumina soarelui, prin urmare, evita expunerea prelungita la soare, plaja si purtati îmbracaminte de protectie, ochelari de soare si de protectie solara atunci când în aer liber.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...

You can connect with us directly at anytime

You can connect with us through any social network (LinkedIn, Facebook, X/Twitter) - or else Easy & Quick way to connect via email us at « contact@iValueHealth.NET ».