Demerol


Sanofi-Aventis | Demerol (Medication)


Desc:

Demerol/meperidine este un analgezic opioid. Este similar cu morfina. Un opioid este uneori numit un narcotic. Demerol este utilizat pentru a trata durerea moderata pâna la severa.

Iau acest medicament de gura, de obicei, la fiecare 3-4 ore dupa cum este necesar sau ca regia de catre medicul dumneavoastra. Poate lua acest medicament cu sau fara alimente. Daca aveti greata, poate lua acest medicament cu alimente, desi acest lucru poate provoca corpului de a absorbi mai putin de droguri si de a lua mai putin beneficiu la ea. ...

Side Effect:

Exista unele reactii adverse care pot sa apara dupa utilizarea acestui medicament, cum ar fi:greata, varsaturi, constipatie, se usca gura, înrosirea fetei, transpiratie, lightheadedness, ameteala si somnolenta. Daca oricare dintre aceste efecte persista sau se agraveaza, anuntati medicul sau farmacistul prompt.

Spuneti imediat medicului dumneavoastra daca oricare dintre aceste putin probabil, dar grave efecte secundare apar:lent/superficiala de respiratie, lesin, lent/neregulate/rapide ale inimii, mentale/starea de spirit modificari (de exemplu, confuzie, halucinatii, nervozitate), amorteala, tremor (tremuraturi), probleme urinare. Spuneti imediat medicului dumneavoastra daca oricare dintre aceste reactii adverse rare, dar foarte grave apar:dureri severe stomac/abdominale, convulsii, schimba în urina.

Cauta imediat medicului daca aveti orice simptome de o reactie alergica grava poate include:eruptii cutanate, mâncarime/umflarea (mai ales de fata/limba/gât), ameteli severe, probleme de respiratie. ...

Precaution:

Demerol poate fi formativa si ar trebui sa fie utilizate numai de catre persoana care l-a fost prescris pentru.

Nu bea alcool în timp ce luati Demerol. Efecte secundare periculoase sau moartea pot aparea atunci când alcoolul este combinat cu o medicina dureri narcotice. Verificati etichetele de alimente si medicamente pentru a asigurati-va ca aceste produse nu contin alcool.

Niciodata nu ia Demerol în cantitati mai mari, sau pentru mai mult decât recomandat de catre medicul dumneavoastra, sau ai putea avea efecte secundare grave sau amenintatoare de viata. Spuneti medicului dumneavoastra daca medicamentul pare sa nu mai functioneze, precum si în alinarea durerii. Demerol pot afecta gândire sau reactii dvs. Evita conducere sau de operare masini pâna când stii cum Demerol va va afecta.

Nu încetati utilizarea Demerol brusc, sau ai putea avea simptome neplacute de retragere. Adresati-va medicului dumneavoastra cum sa evite simptomele de retragere atunci când încetati utilizarea Demerol.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...