Albatussin


A.J. Bart | Albatussin (Medication)


Desc:

Albatussin este utilizat pentru a ameliora congestia, tuse, si iritarea gâtului si cailor respiratorii raceli, gripa, sau febra fânului. Acesta poate fi, de asemenea, folosit pentru alte conditii stabilite de medicul dumneavoastra.

Albatussin este un decongestionant, suprima tuse si expectorant combinatie. Decongestionant lucrari de constrictia vaselor de sânge, reducerea umflarea pasajele nazale. Expectorant functioneaza prin relaxarea mucus si pulmonare de secretii in piept, a face tuse mai productive. Suprima tuse functioneaza în creier pentru a ajuta la scaderea reflexul de tuse.

...

Side Effect:

Efecte secundare Severe pot include:o reactie alergica % u2013, eruptii cutanate, mâncarime, dificultati de respiratie, la locul injectarii. Daca observati oricare dintre aceste sa caute ajutor medical imediat:închidere de gât, umflarea buzelor, limbii, fetei sau urticarie; dureri în piept, rapid, lent sau neregulate ale inimii, ameteli, mentale sau modificari ale dispozitiei, convulsii, furnicaturi, sau amortite mainile sau picioarele, durere sau roseata cele mai frecvente si mai putin grave efecte secundare care pot aparea sunt:dureri de cap, greata sau varsaturi. Daca oricare dintre acestea persista sau se agraveaza, sunati-va medicului. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca aveti orice tip de alergii. Spuneti medicului dumneavoastra daca utilizati alt medicament si daca au sau au avut vreodata oricare dintre urmatoarele conditii:boli severe de hipertensiune arteriala, inimii sau vaselor de sange, cheaguri de sânge, astm, boli de ficat, probleme intestinale, boli tiroidiene (hipertiroidism).

Pentru ca Albatussin poate provoca ameteli, nu conduce vehicule si de a folosi utilaje grele pâna când sunteti sigur ca aveti posibilitatea sa efectuati aceasta activitate în conditii de siguranta.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra.

...