Denavir


GlaxoSmithKline | Denavir (Medication)


Desc:

Denavir/penciclovir crema este indicat pentru tratamentul recurente herpes labialis (rece rani) la adulti si copii 12 ani si mai în vârsta. Ea apartine unei clase de medicamente cunoscute ca antivirale. Acesta actioneaza prin oprirea cresterii de virus. Acest medicament nu vindeca herpesul, si aceasta nu împiedica trecerea infectie la altcineva. Poate accelera vindecarea de rani si reduce simptomele (cum ar fi furnicaturi, durere, arsura, mâncarime). Acest medicament este utilizat pentru tratarea rece rani/febra blistere (herpes labialis).

Denavir/penciclovir trebuie sa se aplice fiecare 2 ore în timpul orelor timp de 4 zile. Tratamentul trebuie sa înceapa cât mai curând posibil (de exemplu, în timpul prodrom sau atunci când leziunile apar).

...

Side Effect:

Aplicarea reactii de site-ul, starea agravata, a scazut cu raspuns terapeutic, eritematoase eruptii cutanate, edem local, dureri, parestezii, prurit, decolorarea pielii si urticarie.

Crema penciclovir poate induce eritem usoara în aproximativ o jumatate de subiectele expuse, un profil de iritare similare la controlul de vehicul în ceea ce priveste severitatea si proportia de subiecti cu un raspuns.

Cauta imediat medicului daca aveti orice simptome de o reactie alergica grava poate include:eruptii cutanate, mâncarime/umflarea (mai ales de fata/limba/gât), ameteli severe, probleme de respiratie. ...

Precaution:

Denavir trebuie utilizat numai pe herpes labialis pe buze si fata. Aplicarea la mucoasele omului nu este recomandat.

Înainte de a utiliza Denavir, spune furnizorul de asistenta medicala daca aveti orice tip de alergii. Spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca luati alte prescriptie si necesita prescriptie medicala/plante produse.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...