Denosumab Injection


Amgen | Denosumab Injection (Medication)


Desc:

Denosumab injectie este folosit pentru tratarea osteoporozei la femeile care au trecut prin menopauza si au un risc crescut de fracturi sau care nu pot lua sau nu a raspuns la alte medicamente pentru osteoporoza. Este, de asemenea, utilizat pentru reducerea fracturilor la cancer care a început în alta parte a corpului, dar sa extins la oase.

...

Side Effect:

Printre cu efectele sale necesare, poate provoca reactii adverse severe cum ar fi:o reactie alergica % u2013, eruptii cutanate, mâncarime, dificultati de respiratie, de închidere în gât, umflarea buzelor, limbii, fetei sau urticarie; rigiditate musculara sau spasme; furnicaturi în degetele, degetele de la picioare, sau în apropiere de gura ta; febra sau frisoane; transpiratie excesiva; oboseala; roseata, sensibilitate, umflatura sau caldura din zona de piele; ureche de drenaj sau dureri severe; nevoia frecventa sau urgente de a urina; senzatie de arsura când va urina; durere, amorteala, umflarea, sau drenaj de la gura, dinti sau maxilarului; Vindecarea lenta a gurii sau maxilarului; durere în curs de desfasurare, care începe în partea superioara stânga sau mijloc de stomac, dar se poate raspândi la partea din spate; greata; varsaturi; rapida ritmului cardiac. Daca observati oricare dintre aceste sa caute ajutor medical imediat.

Mai putin efecte secundare grave, vrajitoare, de asemenea, necesitatea medicale daca acestea persista sau se agraveaza sunt:rosu, uscata sau mâncarimi ale pielii; eruptii cutanate; maloasa, sau iritabil; vezicule pe piele; descuamarea pielii; spate durere; durerea în brate sau picioare; si dureri musculare. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca aveti orice tip de alergii. Informati medicul dumneavoastra daca utilizati alt medicament si daca au sau au avut vreodata oricare dintre urmatoarele conditii:hipocalcemie; anemie; cancerul; orice tip de infectie, în special în gura ta; probleme cu gura, dinti, gingii, sau protezele; orice conditie care opreste sânge de coagulare normal; orice conditie care scade functionarea sistemului imunitar; Chirurgia tiroidei; interventie chirurgicala pentru a elimina o parte din intestinul tau; probleme cu stomacul sau intestinului, care face dificil pentru corpul tau pentru a absorbi nutrienti; sau tiroidiene sau renale.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...