Deop - Sub Q Provera 104


Pfizer | Deop - Sub Q Provera 104 (Medication)


Desc:

Depo subQ provera 104/medroxiprogesteron injectabil suspensie 104 mg/0,65 mL este un medicament pentru controlul nasterilor. De asemenea, ajuta scuti de durere legate de endometrioza.

...

Side Effect:

Urmatoarele reactii adverse au fost raportate mai mult de 5% din femeile care au folosit Depo-Provera într-un studiu mare clinice de pâna la 7 ani:tulburari ale ciclului menstrual (sangerari sau amenoree sau ambele), dureri abdominale sau disconfort, greutate modificari, ameteli, dureri de cap, slabiciune sau oboseala si nervozitate.

Daca oricare dintre aceste probleme apar urmând o injectie de Depo-Provera contraceptiv injectie, contacteaza furnizorul de asistenta medicala imediat:sharp durere toracica, tuse cu sânge sau scurtarea brusca a respiratiei (indicând un posibil cheag în pulmonar), brusc dureri de cap severe sau varsaturi, ameteli sau lesin, probleme cu dumneavoastra vederii sau discurs, slabiciune sau amorteala într-un brat sau picior (indicând un posibil accident vascular cerebral), durere severa sau umflarea în vitel (indicând o posibila cheag în picior), neobisnuit de grele de sângerare vaginala, durere severa sau sensibilitate în zona abdominala inferioara, dureri persistente, puroi sau sângerare la locul injectarii. ...

Precaution:

Nu luati Depo subQ provera 104 daca sunteti gravida sau ar putea fi gravida, daca aveti orice sângerari vaginale inexplicabile, au avut cancer de sân, au avut cheaguri de sânge grave, cum ar fi cheaguri de sânge în picioare, plamâni, inima, sau cap, avea boli hepatice, sau sunt alergic la nimic în Depo subQ provera 104.

Nu folositi Depo subQ provera 104 daca aveti oricare dintre urmatoarele conditii:daca credeti ca ati putea fi gravida, daca aveti orice sângerare vaginala fara un motiv cunoscut, daca ati avut cancer de sân, daca ati avut un accident vascular cerebral, daca aveti sau ati avut cheaguri de sânge (flebita) în picioarele tale, daca aveti probleme cu boli de ficat sau ficat, daca sunteti alergic la medroxiprogesteron acetat sau la oricare dintre ingredientele sale alte.

Înainte de a fi prescris Depo subQ provera 104, spune furnizorul de medic sau de asistenta medicala daca aveti oricare dintre urmatoarele:un istoric familial de cancer de sân, o mamografie anormala (matern cu raze x), boala fibrochistica sân, piept de noduli sau noduli sau sângerare la sfarcurile, boli de rinichi, perioadele menstruale neregulate sau rar, hipertensiune arteriala, migrene dureri de cap, astm, epilepsie (convulsii sau crize convulsive), diabet sau un istoric familial de diabet zaharat, o istorie de depresie, daca luati orice reteta sau over-the-counter medicamente. ...