Depakene


Abbott Laboratories | Depakene (Medication)


Desc:

Depakene/valproic acid este un medicament antiepileptic. Este recomandat pentru a trata diverse forme de epilepsie la adulti si copii cu o greutate peste 17 kg si tratamentul problemelor comportamentale observate în timpul sechestru. Epilepsia generalizata sau partiala:primare sau secundare generalizate, partiala, cu simptomatologie simple sau complexe; formele mixte.

Iau acest medicament de gura ca regia de catre medicul dumneavoastra. Va poate lua cu alimente daca stomac deranjat apare. Înghita întreaga capsula. Nu zdrobi sau mesteca capsula, care pot irita gurii sau gâtului. Doza se bazeaza pe greutate, conditie medicala, si raspunsul la terapie. Utilizati acest medicament în mod regulat pentru a obtine cele mai multe beneficii de la ea. Amintiti-va sa-l utilizati în acelasi timp în fiecare zi pentru a mentine cantitatea de medicament în dumneavoastra constanta de sânge.

Daca acest medicament este utilizat pentru convulsii, nu încetati sa luati-l fara consultarea medicului dumneavoastra. Starea dumneavoastra poate deveni mai rau în cazul în care medicamentul este brusc oprit. Doza trebuie sa fie a scazut treptat.

Acest medicament nu scuti dureri de cap migrena acuta. Ia alte medicamente ca regia de catre medicul dumneavoastra pentru atacurilor acute.

...

Side Effect:

Daca aveti experienta oboseala, somnolenta, pierderea poftei de mâncare, însotite de varsaturi repetate sau reapari?iei convulsii, consultati-va medicul imediat sa caute imediat medicului daca oricare dintre acestea au alte efecte secundare grave:inexplicabile slabiciune cu varsaturi si confuzie sau lesin; usor vânatai sau sângerari, sânge în urina; febra, frisoane, dureri in tot corpul, umflat glandele, Simptomele gripei; urinat mai putin decât de obicei; halucinatii; somnolenta extrema, lipsa de coordonare; o dubla viziune sau back-si-mai departe miscarile ochilor; sau reactie cutanata severa-febra, durere în gât, umflarea fetei sau limbii, de arsura în ochii tai, durere, urmata de o eruptie pe piele rosie sau violet care se raspândeste (mai ales în organism fata sau superior) si provoaca aparitia de vezicule si descuamarea pielii.

Mai putin grave efecte secundare pot include:usoara somnolenta sau slabiciune; diaree, constipatie, suparat stomac; modificari în dumneavoastra perioadelor menstruale; sanii extinsa; tremor (agitare); pierderea parului; modificari ale greutatii;

viziune modificari; sau gust neobisnuit sau neplacut în gura. ...

Precaution:

Depakene a provocat, de asemenea, cazuri rare de viata-threatening pancreatita (inflamatie a pancreasului). Pancreatita poate veni dintr-o data si simptome pot începe chiar si dupa ce au fost luati valproic acid pentru mai multi ani.

Aveti gânduri despre suicid în timp ce lua acest medicament. Medicul dumneavoastra va trebui sa verificati-va la vizitele regulate. Nu ratati nici programata numiri.

Raport orice simptome noi sau agravarea cu medicul dumneavoastra, cum ar fi:starea de spirit sau de comportament se schimba, depresie, anxietate, sau daca va simtiti agitat, ostil, agitate, hiperactive (psihic sau fizic), sau au gânduri despre sinucidere sau doare-te.

Preveni medicul dumneavoastra daca sunteti sau doresc sa ramâneti gravida. deoarece la începutul sarcinii medicul poate aplica un specializate prenatala de monitorizare, si tratament adaptat la cazul dumneavoastra care urmati. Pentru a evita posibilele interactiuni între mai multe medicamente, tu ar trebui sa informeze medicul sau farmacistul sistematic orice tratament în curs de desfasurare. ...